Arkadaslar tebrik edin kaza yaptım

onenight' Alıntı:
Evet arkadaslar bugun ilk kazamı yaptım yer uskudar salacak sahili saat 2.30 olay aynen şöyle gelisti motorumlar yaklasık olarak 80 le giderken klasik olarak viraja yattım bi daha da kalkamadım :cherry: ALLAH a bin sukur bi yerime bi sey olmadı motorumunda sadece aynaları kırıldı yanlız anlamadıgım konu su motor sola yattı ama aynaların ikiside kırıldı :silent:
abi bende daha iyisi var motor sol bacağımın üstüne düştü sağ bacakta morluk sıyrık falan war :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun daha kötüsünden Allah esirgesin..

tebrik ederim sani. kazalarının devamını dilemiyorum ama.
gecmıs olsun Allah beterınden saklasın.

tyler_durden' Alıntı:
abi bende daha iyisi var motor sol bacağımın üstüne düştü sağ bacakta morluk sıyrık falan war :)

Ya harbiden senin ki baya bi enterasan ama cok gulunc :queen:

hahaha!

repsolmü var altında be mübarek yatıyorsun!

hakettin sen bunu hakettin:)

Motosikleti
Suzuki Burgman
neyseki ufak atlatmışsın ilk ve son olur inşallah geçmiş olsun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun baba ya merak etme senden daha kötüleri de war.mesela ben gibi ben bayağı piskopat kullanırım olmadık dar yerlerden geçmeye çalısırım ve geçerim koca 1000 rr la.işte velasıl kelam bi gün de ben sollarken elemanın birini sol virajda fazla yatırıp düşmüştüm.ama inanamazsınız motorun ne aynası,nede sinyali kırıldı.birazda şans işi aslında.ama dediğim gibi insan önce eşşegini(motorunu)sağlam kazığa bağlayıp sonra allah'a bırakacak...

Geçmiş olsun.

Sol ayna kırılınca oluşan uğursuzluk yüzünden sağdaki de "kendini intihar etmiştir" :mrgreen:

gecmıs olsun..en buyuk kazan bu olsun..sol ayagının ustune dusup sag ayagında morluk olan arkadasada saygılarımı yolluyorum burdan..:D

Bununla geçmiş olsun.Yeni bir beceride kazanmışsın,tek tarafa yatıp çift ayna kırmak her baba yiğidin harcı değil.

bunun neresını tebrk edlm ya.walla gecmıs ossun.allah beterınden korusun (amin)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar