Arkadaslar super bi gsx.r1000 buldum. Tavsiye ederim :p

Neden cop olsun ki? 1000 cc lik yaris motoruyla uysal gitmesini beklemiyelim. Tamam o 3 kisilik binmeler biraz apacice ama yapacak bisey yok. 1000 lik makinayi on kaldirmadan yada arka kaldirmadan surmeyen cok azdir bence.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk defa böyle bi ilan ve açıklamasını görüyorum..Çok güldüm ama helal olsun sahibi delikanlı adammış :)

eleman belliki, en enteresan ilanlardan olmaya çalışmış, ama başarısız espiri denemeleri miğdemi ağrıttı desem yeridir...

Ybrnin üzerine 3 kişi binip bizim buranın bir ucundan diğer ucuna gittiğimiz günü hatırladım :queen:

açıklamayi okudum önce :) önce yok dedim felan olmaz bu fake diye yok abi adam ne ise o yazmış bu adama da saygı duymak lazım. hayatı motosiklete monte etmiş adam haklı beyler dağılın :):) özellikle yeni yıkamış :)

Satmak amaçlı değil eğlence olsun diye açılmış bir ilan, ancak 5.fotoğrafta arkadaş resmen motor üzerinde gurup yapmış kimse ona dikkat etmiyor herhalde :)

aile baskısından dolayı sanırım cevresi satmasını istiyor. oda satılık ilanını koydum demek için koymuş ilanı

ilginç bi kişilik, amaç satmak değil besbelli...

kabul etmek lazım ki ilan da komik...

Neden cop olsun ki? 1000 cc lik yaris motoruyla uysal gitmesini beklemiyelim. Tamam o 3 kisilik binmeler biraz apacice ama yapacak bisey yok. 1000 lik makinayi on kaldirmadan yada arka kaldirmadan surmeyen cok azdir bence.

Bu şekilde bir kullanımla 55 bin km'ye gelmiş bir motora 21 bin TL verilir mi ? Açık söyleyeyim, yarış motorlarını zaten sevmem de, binmem için bedava verseler bu motoru almam, içime sinmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar