arkadaşlar şu kargadaki akıla bakarmısınız

arkadaşlar bugun öglen yemegımı yemek icin bostancı sahılınde parka gırdım.evde tost yapmıstım yerken yanıma bı karga geldı.ekmegın sert tarafından bı parca attım.ekmegı aldı su bırıkıntısıne gıttı ıslatıp yemege basladı.hemen fotolarını cekıp sızınle paylasmak ıstedım.kurban oldugum allah ne guzel yaratmış.

Bi de cevizleri, kırmızı ışık yanınca duran arabaların tekerlerinin önüne koyup bekleyen, ve yeşil yandıktan sonra gidip yiyen kargalar var:)

helal olsun kargaya kuru kuru gitmez tabi :p motorda gp1 gibi ha ortadan tek amortisör güzelmiş matrix

Yine ben de şahit oldum o hayvandaki zekaya...

Apartmanın 4. katındaki cevizlerden birisini ağzına alıp; aşağıya attı. Ceviz yere sertçe düşüp kırıldı. Ve cevizin açığa çıkan içini afiyetle yedi... :cyclopsan

çoğu insanlardan daha akılı karga deyip geçme o kırmızı ışıktaki ceviz kırma tekniyini bende gürdüm tamamen gerçek .arkadaşım paylaşım için teşekürler:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir tanesi kediyi oyalarken diğerinin kedinin hazır mamalarını yediğini sonra yer değiştirip diğerinin yediğini de yazmak istedim......

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ortalama yaşam süreleri 120 yıldır. 200 yıla kadar yaşayanları var bu hayvanın.

Kendilerini geliştiriyorlar demek ki :)

Yine ben de şahit oldum o hayvandaki zekaya...

Apartmanın 4. katındaki cevizlerden birisini ağzına alıp; aşağıya attı. Ceviz yere sertçe düşüp kırıldı. Ve cevizin açığa çıkan içini afiyetle yedi... :cyclopsan
daha neler duyacağız:rendeer:

Ortalama yaşam süreleri 120 yıldır. 200 yıla kadar yaşayanları var bu hayvanın.

Kendilerini geliştiriyorlar demek ki :)
aabi bi gelişemeyen biziz demekki:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim burdaki kargalar batak oynuyor.hatta dördüncüyü bulsalar okey oynayacaklar:mrgreen::mrgreen:

Dedediz yaşında hayvanın zekasıyla dalga geçmeyin, yaşlılara saygı!

ben senin yerinde olsam bide ona tost yapar yanında ayran filan verirdim hazımsızlık yapmasın hayvana :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar