arkadaşlar sonunda motorumu aldım :D

arkadaşlar sonunda motorumu aldım, yarın alım satımını yapıcaz. motorun sahibi zaten motor tamircisiymiş:mrgreen: belki bilen vardır öncü motor, kenan usta. motor temiz ve güzeldi. yarın alım satımını yapıcam allahın izniyle. aldıktan sonra sizlere fotolarını göstericem. bu arada arkadaşlar motorun yağı çok az vardı içinde, sizce ne kullanayım motor yağını?:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun.Castrol:cat:

Motosikleti
cb 125 f
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:

Eee hade hayırlı olsun isabeti karar vermişsin gel topiğe de bi ara ıslatalım bunu:mrgreen:

imzanda diyosun ya kız gibi bakırım diye artık kavuştun bak kızına doya doya ::xblink::

hayırlı olsun kardeş marka model kaç lira
sağol hocam, yamaha ybr125 1650tl ye aldım
Eee hade hayırlı olsun isabeti karar vermişsin gel topiğe de bi ara ıslatalım bunu:mrgreen:
hocam kullanmayı bir öğreneyim söz gelicem, ilk amacım zaten sizlerle ufak da olsa bir geziye katılmak, inşallah olucak bu gidişle.
imzanda diyosun ya kız gibi bakırım diye artık kavuştun bak kızına doya doya ::xblink::

oooo bakmazmıyım hocam, tek düşündüğüm nokta akşam yatarken eve nasıl çıkartıcam:queen::queen::queen:

herkese teşekkür ederim arkadaşlar. hepinizin tekeri düz bassın.(virajlar hariç:mrgreen:)

hayırlı olsun dostum sevindim senin adına fiyatıda uygunmuş güle güle kullan kazan belan hiç olmaz umarım:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar