arkadaslar sonunda mondial mr 150 vulture aldim :-)

Onca karar degisikliginden sonra yeni motoruma kavustum :) motor gercek dendigi.gibi tam bir tork canavari masallah .d.d

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun @yusuf

güle güle kullan...

niye aldın? :santa: :queen:

şaka şaka. Hayırlı uğurlu olsun motorun. Allah kaza bela göstermesin :bestmt:

Onca karar degisikliginden sonra yeni motoruma kavustum :) motor gercek dendigi.gibi tam bir tork canavari masallah .d.d

güle güle kullan kardeş... allah kazasız belasız sürüşler versin...hakkaten güzel motordur... bi zamanlar benimde hayallerimi süslüyordu..:) güçlü ve hızlıdır.

güzel seçim yapmışsınız mümkünse ne kadar verdiniz biraz bilgi alabilirmiyiz motor hakkında

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah kaza bela göstermesin hepimize inşallah.

Hayirrrr!geri ver.bi ben alamafin ya :/ saka saka hayirli olsun gule gule kullan elcikler elinde paralansin.depo asfalt yuzu gormesin tekerin duz bassin :D

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar :) motor gerçekten çok iyi kim gördüyse bayıldı motora heleki ben ilk bindigimde motor altımdan kaçıyordu o nasıl bir çekiş :)) dendigi kadar güçlü maşşallah..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

güzel seçim yapmışsınız mümkünse ne kadar verdiniz biraz bilgi alabilirmiyiz motor hakkında

tabiki 2950 ye plaka ruhsat sigorta + olarak kask,çanta ve koruma demirinde anlaştık :) sagolsun mondial servisinde çalışan bir abim var çok yardımı dokundu onunda tabi..:)

Hayirrrr!geri ver.bi ben alamafin ya :/ saka saka hayirli olsun gule gule kullan elcikler elinde paralansin.depo asfalt yuzu gormesin tekerin duz bassin :D

amin dostum çok teşekkür ediyorum,inşallah en kısa zamanda sende hayalindeki drifti alırsın aramıza katılırsın...:)

birde sormak istedigim bir soru var ön disk frenden ses geliyor servisteki abim bunu ben bilerek böyle bıraktım o asınır yerine oturur gibi birşeyler söyledi sen yapmışsan dogrudur dedim irdelemedim o an ama ses baya artık 3 4 saatlık kulanım sonrası bunun motora bir zararı olur mu ? yada ne kadar sürer bu olay bu şekilde ?

Demek prince'den vazgeçtin. Hayırlı olsun kardeşim.. Allah kaza bela vermesin..

yağmur altında bırakmayın mümkünse paslanma olası bölgeleri her zaman koruma altında tutumaya bakın bir zaman sonra pas emereleri başlıyor özellikle egsoz ve civata başlarından düzenli temizlik yapar birde sildinmi cilyıda çekip nikelajları parlattınmı vay anam vaaaayyy güneş gözlüğü takmadan bakamazsın motora :cat:

selam arkadaşlar uzun bı arastırma sonucu 3000 tl lik butcemle bende mr 150 vulture almaya karar verdim. yarın sabah ilk işim bır mondial bayisine gidip motoru almak olucak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar