Arkadaşlar sizlere danışmak en mantıklısı

Sevgili dostlarım aranızda yeniyim..ve tabii motor dünyasındada yeni olacağım..tabii şu motor konusunda bir netlik kazanırsa düşüncelerim..sizlerden yardım istiyorum.. bir chopper alıcam..ancak hangi marka ve hangi modeli alayım inanın bilmiyorum..çin malı alma diyenler var sorunsuz kullananlarda var..ben iki arada bi derede kaldım..sizlerden yardım istiyorum..maksimum 3500 ytl fiyatla alabileceğim iyi bir motor bana lütfen önerin..şimdiden sizlere teşekkür ederim..kolay gele..:silent::silent::silent:

Süper Moderatör (BBRR)
ayırdığın paraya ancak 2. el bir çinli 250 cc alrsın .. Real raptor sahipleri memnun .istersen bi dolaş forumu daha iyi.buraya gelecek cevaplar kafanı dahada karıştıracaktır.

kardeş sana 125 cc lik bi scoooter kuıllanmış bi arkadaş olarak söyülüyorum. 2004 -2005 model honda cg al ve torunlarına kalsın. Traktör gibi.

O fiata en güzel 250 lik 2. el bir Regal raptor dur. Emsallerinin en iyisi ve sorunsuzu. su soğutmalı.
Biraz daha üzerine koyup japon alırsan daha iyi olur elbette.

regal raptor den şaşma, bu fiyata daha iyisini alamazsın

eğer sıfır alcaksan zealsun 150-19 , keeway s.light modellerini inceleyebilirsin..2.el dersen regal raptor ,yamaha virago , honda rebel düşünebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar