Arkadaşlar Sizce Hangisini Almak Daha Mantıklı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla arkadasda 4oo bine yaklasmıs tıtan war tıkır tıkır calısıor halen kuryelık yapıor 2000 yılında almıs motorun tek sahıbı ama bende 70 bınde bı tıtan war 3 km acılmaya korkuyorum :D siz anladınız onu onemlı olan kac kmde oldugu deıl o kmlerı nasıl yaptıgıdır

bak kardeşim ŞASE de çatlak kaynak ve b abur cubur yoska bak incele derim geri kalanlar kolay deişir.

Sizce Işe Yararmı..

Arkadaşlar Elimde 1300tl. Param Var Acele Motor Almam Lagzım özelliklede Ybr125 Istiyorum Bu Fiyatlara Bulabiliyorum Ama Hepside 60-70-80bin Km Ler Arası Yol Yapmış Sizce Alsam Beni Pişman Edermi...işe Yayarmı Yaramazmı...

Son dönemde Dikkatimi çekiyor,Sürekli Konu açıp Birilerinin düşüncelerni Almaya çalışıyorsun.. Açtığın Konularda Sürekli Birbirinin Aynı.. Bence Bunu yaparak Konu kalabalığı Oluşturmak Yerine Biraz araştırma Yap.. SAhibindende ilanlara Bak.. O aradada Biraz daha paranı toparlamaya çalış. Bunun Haricindede; Bulduğun Modellerin Buradaki Konu Başlıklarını incele.. Daha DEtaylı Bilgi Alarak DAha İyi Bir Şekilde Modeller Hakkında Bilgi Edinmiş Olursun.. Tavsiyem Budur..

Bu bir risk ...belkide aldıktan 2-3 hafta sonra motor parası kadar masraf açar.belkide hiç birşey olmaz.2. el az km de bile olsa bir risk.önceki kullanıcıya bakar.başıma geldiği için diyorum.2000 liraya motoru aldım,2000lira masraf yaptım aldıktan sonra...iyi düşünüp taşınman lazım,ve araştırman lazım...

her seferinde bu kadar topic açmana gerek yok bence.
parana göre bir motor alman gerekli.
ehliyet-kask-mont-ve diger korumaların varmı öncelikle?

Ya biraz daha dişini sıkıp 40binlerde bulubilirsin bu da 1 2 ay daha sabretmeye tekabül ediyor :cat:

____RAMZEY TÜRK MALIMI?(Katolokta öyle yazıyor)_____

slm arkadaşlar ramzey katologunda (gerçek türk malı) yazıyor acaba bir bilginiz varmı...(türk oldugunu pek sanmam ama)

345

Ramzey aslen Türk markası ama sattığı çoğu motor çinden ithal burda montaj.İki modelini tescil ettirdiğini okumuştum ama galiba onlarda aslen çin çünkü tescil edilmeden önce çin markasıyla ikizleri dolaşıyordu ortalıkta...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar