Arkadaşlar sizce hangisini alayım? 2 seçenek var.

ne diyorsunuz arkadaşlar? Honda Kinetix daha iyi olur mu?

biraz daha biriktir hiç yoksa 1500 liraya commuterlere bak belki ybr falan alabilirisn 2004 vs..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------

ya abi ne moped'i bak sana söyle diyim bende aynı ikilemdeydim ki simdi ASYA'yı alınca diyorum ki ulan iyiki almamısım cok iyi karar verdim dedim sakın alma mopedle uzun yol isticen yapamıcan biraz hız isticen olmıcak biraz gösteriş dicen olmıcak sakın alma asya bak ucuz güzel gözüküyo kacırma aL onu istersen sna asya motorları hakkında bilgide veririm Özelden ama moped falan alma tamam mopedi uzun süre kullanırsın ama 5 yıl mopedmi kullancan bu scooterle 1-2 sene sonra büyük cc'ye gecicen ben senin yerinde olsam %89798798798 ASYA alırdım Dinle beni Bak Keyfine

:farao::farao::farao::farao:sanki 1-2 sene paşa paşa o scooter tasıyacak sahibni:queen::queen::queen: kaç bin km asya kullandın bartuuu öyle yazın 3 ay sadece haftada 1 saat motor kullanmayla olmuyo bu işler:p:wiinkk:

secenekler böleee uzar...yakında bi zc bi tanede başka motor gider....

al birini ama içlerinde asya daha şık ve rahat duruyo..

dostum yamaha mopedleri türkiyede yapan fabrikanın 7 senelik çalışanı olarak 1 amortisör değişmiş,ayak basma grenajı değişmiş,ön çamurlık değişmiş ve motorla oynanmış.O mobiletin motorları okadar sağlamdırki adam nasıl haşat etmiş hayret.İkisinide alırsan tamirciden çıkamazsın bunu unutmadan ,eğer çok kısa mesafeler için kullanacaksan moped al derim asyaya gerek kalmaz ama uzunda kullanırım diyosan tamir parasıda ayarlarım dersen asya al.

Motosikleti
ZX12R
Arkadaşlar birisi Aysa Motor diğeri Yamaha. Sağlamlığı da göz önünde bulundurmak lazım değil mi? Markalar bunlar olmasına karşın yine de asyayı al diyorsanız onu alırım. Yalnız Yamahanın galaksy modeli hakkıda bilgisi olan var mı? Varsa yazarsa sevinirim.

şakamısın baba yhaaaaa :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

biri asyaymış diğeri yamaha imiş bak heleeeee :D

tabikide asya her ne kadar çinli olsada bakarsan motora oda yolda bırakmaz seni arkdasımda war presto cocuk memnun ama grenaj konusunda degıl cunku cok ses yapıyo.

bence ikisinide alma eger 1000 tl bir bütçen varsa çinlilerin içinde 100 cc altı cub türü motorlar var. fiyatları epey uygun. ayrıca scooter gibi hemen dagılmaz. uzun süre binersin.

bencede en mantıklı fikir bu. hem 150 cc alım satımda da pahalı olur, al bi cup

Forumda asya motorun çok sorun çıkarttığını okudum.Ama iyi bakarsan niye olmasın.Ayrıca bir scooter ne kadar kötü olsada bir mobiletten iyidir.Düşünmen hata...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------

Bir de şu var.Eğer az yaksın ben hız istemem diyorsan mobiletlerin birini al.Asya 150cc dir,konforludur ama 100 km de 4.8lt yakıyormuş.Kullananlardan öğrendim.Sonuçta tercih senin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar