arkadaşlar selam

motosiklet camiasına 5 yıl önce katıldım fakat motosiklet.net camiasına yeni katıldım.. havalar ısındı istanbul dan kalkacak olan enduro gezileri pilanlayan varmı acaba 125cc ninde yer alabileceği :))

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin savaş.
125 cc motor değilmi yahu? :)
Son zamanlar bi enduro etkinliği yok dostum.
Bu konuyla ilgili Etkinlik Duyuru bölümünü takip edebilirsin dostum.

savaş abi hoş geldin. goley gelsin :D gezi falan olur olmazmı yeterki altında 2 tekerli bi motorun olsun.Yanlış anlama altında olsun derken ruhsat sahipliğinden bahsetmiyorum hani şöyle istediğin zaman kantağı çevirip biyerlere gidebileceğin bir motor olsun.Kimisi alıyo motoru mesela 2007 model falan motor ama km si hala 3000-4000 lerde ya motora yazık abi dimi.Ama sen madem endurocusun wc ye bile motorla gidiyosundur.Keşke bende günün birind endurocu olabilsem.Ama bende heralde bi endurocu kadar yol yaptım galiba bu ayın 14 ünde motoru satın alma yıldönümüm :D km şu anda 8900 km de ilk motorum olmasına rağmen iyi gezmişim dimi savaş abi.:DBirlikte nice beraber gezmelere inşallah aramıza hoş geldin :)

savaş değil savaşkan :pr: :bounce:

savaş değil savaşkan :pr: :bounce:
trendy osman kimden öğrendin masum insanlara taş atmayı :)
ayıpsın kontak anahtarı elimde geziyorum HERDAİM
hemen yarın sabahtan gazlayalım HERDAİM rotayı belirle yeterki:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------

bu arada sağolun arkadaşlar hakikaten çok istiyorum ya şöyle kalabalık bir şekilde doğayla iç içe turlamayı doğanın en güzel yerlerinde konaklamayı kaynaşmayı

yahu şadiciğim canım toprağım bende ondan bahsediyorum işte elinde kontak aahtarıyla gezme onu motora tak da motorla gez ayıp be kardeşim yamahada beraber kaç sene çalıştık sonra gittik motor aldık senin motor hala 3000 lerde.Arkadaş bana motor aldırmak için neler yaptınız şimdi motora binmiyorsunuz. :D

kankii sanada iyilik yaptık işte motorcu yaptık bu nasıl teşekkür :)yarın a depoyu fulle hazır olsun gideceğimiz yerlerde benzinlik yok ona görehatta bir damacana da yedek al :queen:

iyi ben karışmıyorum nereye götüreceğinide söyleme ozaman ben sadece senin peşinden geliyorum anlaştıkmı bak bukadar milletin içinde yazdın satış olmasın haa.

ben hoşbuldum. o halde sende hoşgeldin :) ben motosiklette eskiyim. motosiklet.net te yeniyim ama sen hanhisinde yenisin :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar