Arkadaşlar Racing Le Başliyorum

ARKADAŞLAR KARARIZ KALDIM.Motoruma karar verdim hyosung gt250R ALICAM.ama bazıları diyor ki bence o fiyata değmez,bazıları daha küçük bi motorla başla,bazıları çok iyi diyor.Forumlardan okuduğum kadarıyla.Gerçekten tehlikeli olur mu bi 250 lik racingle başlamakla ?Lütfen yardımınıza ihtiyacım var.

kimisine 50cc çok tehlikelidir kimisine 650cc vız gelir,
sen kendine becerine ve iradene güveniyorsan al, çok güzel motor...

çok sağol dostum aslında vites ve dönüş olaylarında korkuyorum ama 50 cc binerkende böyle olmuştu.sonra çok hoşuma gitmeye başladı.ilk sürmeden önce korkmuştum sürünce de altımdan almadılar çok sağol dostum

KardeŞİm Hyosung İyİ Bİr Markadir Motoru İnceleme Firsatim OlmuŞtu GerÇekten Kalİtelİ Ve Parasinin KarŞiliĞini Verİyor Aklina Yattiysa HİÇ DÜŞÜnmeden Al Derİm Hayirli UĞurlu Olsun Şİmdİden

arkadaşlar güzel yazıp kendi fikirlerini yazıp geçmişler fakat açıklayıcı olmamış bu pek ..bu şekilde yardımcı olamayız arkadaşa
-öncelikle, eğitim almalı ve aldığın eğitimden sonra kullanarak ve oturuş pozisyonuna bakarak alışıp alışamayacağını motorun ağırlığını hissederek başa çıkıp çıkamayacağını test etmelisin. Daha sonra seçimin daha bilinçli olacaktır .başlangıç için hangi alet olursa olsun 250cc den fazlası ve genellikle race modeller önerilmez ,baktığın motor 9 snde 0-100 unu tamamlayan atak bir motor fakat tehlike kullanıcının deneyimi ve eğitim seviyesi, bilinci kurallara ve topluma saygısı gibi bileşenler sonucunda doğar yada doğmaz.işte bu sebeple tehlike arz eden bir makine almasanda sen tehlike olabilirsin umarım anlatabilmişimdir. 250 lik bi makineyi geçme ,sorduğun alet 600cclik bi race kadar tehlikeli olmasda sonuçta bi race buna sen karar vereceksin fakat şuradaki haberide bi incele lutfen en aından haberdar olman bilinciyle...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14288

75 dereselik v2,29 beygirlik bir makine kendisi.Scooter ve cub modelden başka motosiklete binmemiş biri olarak tavsiyede bulunmam yanlış olabilir ama devir seviyelerine bakınca en uysal racing'lerden birisi gibi!Mutlaka tarzın race ise mantıklı bir model.Alırsan hayırlı olsun derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar