arkadaşlar peki bu motor 120 km yol gidermi

arkadaşlar benim pejonun gitmeyeceğine karar verdik bunu bulduk bu gidermi 65 den sonr gitmio elektrik kesio gibi ses gelio

:cherry:

Modeli kaç kaç kmde bunları yazarsan yorum yapan birileri çıkar fotodan anlayamazki kimse kaç km gidip gitmeyeceğini..:cat:

walla 42 binde benim pejo full kesik oldugu için titreşim var=) bu rahatt gider diosanız çıkıcam yolaa azda yakıyo galiba sonuçta honda deyip çıkıcam :D

honda kinetic zamanında bi arkadaşımda vardı tekirdağa gitmişti istanbuldan. onun biraz modifiyesi vardı ama zzr karbüratörü takmıştı :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında sormak gereken soru bu motor 120 km yol giderse ben üstünde gidebilir miyim?

fotograftan bakarak biraz zor anlaşılıyor. :)
en azından ben burdan bakınca deposu dolumu onu bile görmüyorum.

dostum o kinetic ile bir rivayete göre bizim adem abi kocaeliden antalyaya gidip gelmiş var sen düşün nerelere gideceğini =)

arkadaşlar yiit10 arkadaşım ybr city almıştı yakın zamanda.

malum km yapacak.

yaşım 17 , lise 3'e gidiyorum ve ortaiki'den beri motor tepesindeyim (son 1 senedir trafik)

inanın ben 29 bindeki honda kinetic'im le bu yolu çok çok rahat yaptım.

geçen gün resimlerini eklemiştik çok dik ve engebeli arazileri aştım.

kineTenere diyorum ben artık ona :D

2000 model hala gidiyor vallahi , africa twin 1 , honda kinetic 2 diyebiliriz :)

yani motor gider , ama çok yorucu olur o konuda bir şey diyemem.

ha bu arada mondial ile Türkiye turu yapan bir amcam vardı. Ümmet Pekkan yanlış söylemiyorsam , ondan feyz alabilirsin.

Arkadaşlar Ya motosiklette arıza varsa nasıl gidecek.Arkadaşta yazmamışki motosikletin durumunu .

o motor o görünüşe bakılırsa bayağı eski ve hırpalanmış motor,
o motor o şekılde bence ilk bir tamirciye gitmeli sonra 30 km kadar yakın bir memlekete gitmeli,
(yolda başıına bişiy gelirse alması kolay olsun diye)
sonrasında istenilen yola vurulmalı kanısındayım,

görünüşe göre öyle duruyr:D:)

yapmayın arkadaşlar, honda kinetic klasik bir efsaneye dönüşmek üzere olan bir motordur, bazıları kinetic der de ondan vazgeçemez ve inatla sevgiyle keyif alarak binmeyi sürdürür.başka motor bedava versen yine kineticini bırakmaz, onu bilen bilir..

tekirdağa gitmesi ne demek, şu an da bile haberimiz olmadan sayısız honda kinetic yurdun dört bir köşesinde vızır vızır canavar gibi, uzun km , yutuyor, yeter ki bakımlı olsun, yağını ihmal etmeyin, yola aralarda mola vere vere devam...

arkadaşlar honda kınetic scooter yokken türkiyede pizza dağıtıcıları turistik yerlerde dediğim 90 lı yıllar motosiklet kiralayanlar tarafından kullanılmış cok sağlam bir makinadır biz iki zamanlı mobilet bulamazken dört zamanlı elden marşlı motoruyla bir efsaneydi temiz ve bakımlıysa 120 km yol hiç bir şey değil o makina için

Tanıdık bi abim vardı adam Bodrum'dan Antalya'ya gitti geidi hemde tık demeden... Bu makine perte çıkmamış durumda fizana da gider gelir bence :mrgreen::p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar honda kınetic scooter yokken türkiyede pizza dağıtıcıları turistik yerlerde dediğim 90 lı yıllar motosiklet kiralayanlar tarafından kullanılmış cok sağlam bir makinadır biz iki zamanlı mobilet bulamazken dört zamanlı elden marşlı motoruyla bir efsaneydi temiz ve bakımlıysa 120 km yol hiç bir şey değil o makina için

İyide zaten 2 zamanlı kinetix.. :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Valla hiç düşünme çık yola..Yağı benzinini koy devam et...Çok sıkma her yere gider... Ortalama 60 tuttur imal edildiği japonya ya bile gider... :cat::cat:

Motosikleti
ZX12R
arkadaşlar yiit10 arkadaşım ybr city almıştı yakın zamanda.

malum km yapacak.

yaşım 17 , lise 3'e gidiyorum ve ortaiki'den beri motor tepesindeyim (son 1 senedir trafik)

inanın ben 29 bindeki honda kinetic'im le bu yolu çok çok rahat yaptım.

geçen gün resimlerini eklemiştik çok dik ve engebeli arazileri aştım.

kineTenere diyorum ben artık ona :D

2000 model hala gidiyor vallahi , africa twin 1 , honda kinetic 2 diyebiliriz :)

yani motor gider , ama çok yorucu olur o konuda bir şey diyemem.

ha bu arada mondial ile Türkiye turu yapan bir amcam vardı. Ümmet Pekkan yanlış söylemiyorsam , ondan feyz alabilirsin.

:cat: :cat: :cat: ..ümmet perkitan.. :cat: :cat: :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 AM ----------

motorun bakımları tamamsa gitmez diye birşey yok..

ama eskidir yolda arıza çıkarır onu bilemem..yol hakkında sadece 120 km demişin..

bu 120 km düz yol mu..virajli mı nası yol..? 65 yapıo diyosun..

sanırım bu 65 düz yolda geçerli..gidecegin yolda yokuş varsa 30 a kadar düşer bu motor..

sabır etmen lazım acele etmemen lazım..yoksa bitmez o yol..

hele yanından bi uzayıp gitti mi o yol çekilmez olur kanımca..

ama yok ben 60 60 sabırrla giderim dersen motorun da bakımlıysa gidersin..

:cat: :cat: :cat: ..ümmet perkitan.. :cat: :cat: :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 AM ----------

motorun bakımları tamamsa gitmez diye birşey yok..

ama eskidir yolda arıza çıkarır onu bilemem..yol hakkında sadece 120 km demişin..

bu 120 km düz yol mu..virajli mı nası yol..? 65 yapıo diyosun..

sanırım bu 65 düz yolda geçerli..gidecegin yolda yokuş varsa 30 a kadar düşer bu motor..

sabır etmen lazım acele etmemen lazım..yoksa bitmez o yol..

hele yanından bi uzayıp gitti mi o yol çekilmez olur kanımca..

ama yok ben 60 60 sabırrla giderim dersen motorun da bakımlıysa gidersin..

düzeltme için teşekkürler :)

ben bu motorla çok şey yaptım , kahrımı inanın çok çekti.

yeri geldi 3 kişi bindik , toplam 250 kilo kaldırdı yani , o haldeyken çok dik yokuşları tırmandı.1 yaz boyunca babam rent a car 'a vermişti orada bile motorun canına okuyamadılar.

yani inanın yürürüne kolay kolay bir şey olmaz bu motorların.dış aksamları bana göre hantal ve çabuk eskiyor.

ama olsun honda hayat onda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar