Arkadaslar Nolur Acil Yardim Mondial

Arkadaslar 1 Hafta Içinde Mondial 125 Rt Alacam Nasil Bir Motor Basimi Agritirmi Yakit Ekonomisi Nasil Motor Nasil Cikar Tahminleriniz Ayrica Ben Cok Supheleniyorum Motor 1.245 Ytl Yardimlariniz Için şimdiden çok Tesekkurler...........

Moderatör (forrap)
Arkadaşım daha piyasaya yeni çıkan bir model hakkında kimse sana sağlıklı veriler sunamaz...Şu an söylenenler ne kadar doğru olur orası tartışılır.Ama bişey var ki çok bişey bekleme sonuçta aldığın motosiklet 1.245 ytl.Yani demek istediğim şu bende çin malı bi scooter kullanıyorum ve parasına göre olduğunu düşünüyorum ne çok iyi ne çok kötü.Ama insan biraz daha sıkıp daha kaliteli bişeyler alsaydım keşke diyebiliyor bazı olaylar karşısında.Diyeceğim şey şudur ki para ve kalite eşleştirmesi yapmalısın yani bi honda kadar kaliteli olmaz tabi ki...Karar sana kalmış...Ama şunuda unutmamak gerekir ki çoğumuz bu çin malı motosikletler sayesinde motosiklet sahibi olduk,tabi parasına göre motosiklet...

Ya İŞte Para SÖzkonusu Ben Anca 1.500 Ytl Cikabilirim Bende Honda Almak Isterim Ama Hondanin Anca Today Ini Alabilirim O Fiyata Ama Arkadaslar Motorun Tipine Bakin(125rt) Super... Benim Anlamadigim Ney Biliyormusunuz Bu İnsanlar Nasil O Servisten Azar İŞİtİr Ben İnaninkİ Gider Adamin Topuguna Sikarim...neler Duyuyorum Nasil Bunlari Hazmediyorlar.....mondİal Nasil Boyle Zirvedeyken Boyle Dustu....garİp Ayrica Arkadaslar Hakkinizi Cok Kolay Alabilirsiniz Bir Davalik IŞİnİz Var. Acin Davayi Ben Oyle Birsey Olursa Direkt Acacam Yani Yanlis Bisey Mi Soyluyorum Niye Susuyoruz Susmayin 0 Motor Bİz Bozmadigimiz Surece Sorun Cikarmamali.

Valla Ben Motoru Aliyom Siparis Verildi Ama Cok Korkuyorum Bide Zaten İlk Ben Alyorum Motoru Eger Bide Motor Ilk Ciktiginda Genel Bir Sorunlari Varsa İŞİm İŞ

Moderatör tarafında düzenlendi:
motorun iyi olup olmadığı km ler artınca belli olur. bende de mondial var dikkatli kullanınca sorun çıkarmıyor ama arkadaşlar kendi motorlarını düşürdü malesef tekrar kendine gelemedi. düşmeye darbeye gelmiyor. biraz dikkatli kullanırsan sorun çıkarmaz sanırım.

selam okan4037, bende mondial ft 110 var. öğrenmek için ve ucuzluğu için almıştım. (almaz olaydım). mondial sorunlu motor. memnun olan kullanıcılar da var fakat daha senelerini bile doldurmaqdılar bence erken konuşuyorlar. acaba kimin mondiali 4 yıl sonra da çalışacak? motorun ikinci elide yok ve olmayacak. sana tavsiyem fuarı bekle ve paranı da artırmaya çalış. biraz geç ama iyi motor al. çünkü ucuz motor alacaksın ve sonra servisten çıkmayacaksın. benim mondialle yaşadıklarımı anlatmaya kalksam herhalde 2 sayfa tutar. saygılar...

okan, mondial hiç zirvede olmadı ki sadece uğurderin dondurucularının adı ile millete reklam yaptılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben mondialı çin malları arasında en iyisi sanmıştım ama yanlışmış dıyorum.peki arkadalar burda temiz sarı renk cızık bıle yok kanuni popcorn 90 buldum kararsız kaldım motor gercekten cok temız adam 1 mılyar istiyo fıyatıda uygun ama 2 zamanlı alasım gelıyor ama cok yakar

her kesin dediği gibi ne kadar mal o kadar köfte bunu kabul ediyorum kendimde 125 kt kullanıyorum bu zamana kadar hiç bi sorun u çıkması buralar da mondiale dökülen diyen hıyarlar 2 kişi pirinç kadar beyinleriyle o ufak motorla kross yapıyorlar o zaman da tabiki motorlarda aksilik çıkıyo ben kesinlikle mondiali savun muyorum ama biraz da insaf , insanlar motor alırken çok bilğisiz bence kötü kullanıcılar mondial e hiç yanaşmasın alsınlar saglam bi kros at a parçalaya kullansınlar

valla iyice kararsız kalıyorum. şimdi raveni dinliyorum ya banada olursa diye korkuyorum hatta aşırı korkuyorum sorun cıkarsa basım cok agırır yanı motor alıncada param kalmıyor yaptıramam ama alplion seni dinleyincede sanada hak veriyorum ne yapacam bilemiyorum valla mondial kullanıcıları lutfen yardım ıyıce koseye sıkıstım motordan vazgecemem ama 0 alacam hadi sorun cıktı?????????????????????????????????:silent:

okan4037

Benim servis gözlemlerim, kullanıcılarla ve ustalarla sohbetlerimde Mondial'i alıpta pişman olan kişi sayısı memnun kişi sayısından fazla idi. Özellikle parça sıkıntısı, motorun ayar tutmaması ve daha 0 km motorun hayati parçalarının sökülüp yeniden toplanması, çok kısa zamanda (km) zayıflıklar ortaya çıkması gibi sorunlardan çok şikayet vardı. Servis ise saçma sapan arızalarla uğraşmaktan boğulmuş durumda. Şimdi alplion motoru hor kullanan insanların yarattığı sorunlardan bahsetti doğrudur ama herkes böyle kullanmıyor. Diğer Çin markalarında da hemen hemen aynı sorun var. Fiyat ucuzladıkça bilki kalitede o oranda düşüyor. Sana verdiğim bilgiler belirttiğin mtoor hakkında değil genel bir durum hakkında. Motor daha yeni çıktı nedir durumu bilemiyorum. Zamanla ortaya çıkar.

Görüşmek üzere.

Kanuni bu mondial 125 rt ile aynı kasaya sahip Trex 150 yi getiriyor.
Hemde 1654ytl ! Gücü biraz düşük 8,7 hp ama olsun yinede
kanuni markası bana 50 yıllık Uğur güvencesinden daha güvenilir geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar