arkadaşlar ne kadar dikkat etsemde bu dört tekerli hayvanlar yüzünden ölüyorduk

@hmedim' Alıntı:
hay ağzına sağlık aynen öyle... adamın savunması ne biliyomusun hastaneye gidiyordum dalgındım:pr:
Abartmayın çarpıp kaçanlar,çarptığını dövmeye çalışanlar var.İnsanlık haline vermeniz gerekir bazı durumlarda.Geçmiş olsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun aynısını ben gecenlerdeyaşadım.ama şanslıydım 10 cm kala durabildim.buyuk gecmis olsun.neyseki benim olayımda sadece taksicinin sol yanağı ağrıdı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili kardeşim geçmiş olsun ciddi bir şeyin olmaması sevindirici :) motosikletçi uyanık insandır özellikle motosiklet üzerindeyken bütün algılarımızı açık tutmalıyız :cat: neden düşüncesiz insan taklidi gerizekalıların hatalarının bedelini biz ödeyelimki... benzer bir olayı ben yaşadım önümdeki aracı sollarken u dönüşü yapacağını kestirebildim ve motosiklete sipin attırdım yoksa fren mesafem kısaydı yani kesin çarpardım veya düşerdim... sevgili arkadaşlarım benim sizlere naçizane bir önerim olacak km tecrübeniz ne olursa olsun motosiklet hakimiyetinizi boş alanlarda manevra ve akrobasi çalışarak geliştirin yalnız korumalarınız iyi olmalı bu şekilde bir çok olası kazadan kurtulma becerisi gelişecektir...lütfen söylediklerim yanlış anlaşılmasın bütün motosiklet tutkunlarına keyifli ve kazasız sürüşler dilerim :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun:rendeer:
şanslısınki bukadarla yırtmışsın,zararında karşılanıyo.allah daha beterinden saklasın.
trafikte magandalık yapanlara,kasti sıkıştıranlara nedesek azdır ama bu gibi durumlarda karşı tarafa bukadar yüklenmeye gerek yok.herifin ne öküzlüğü kalmış nede başka bişeyi.unutmayınki herzaman haklı taraf biz olmayabiliriz.kaza bu nede olsa.gaza gelen diğer arkadaşlar,lütfen bide kendinizi koyun o adamın yerine

Forumdan Uzaklaştırıldı
vlad1462' Alıntı:
geçmiş olsun:rendeer:
şanslısınki bukadarla yırtmışsın,zararında karşılanıyo.allah daha beterinden saklasın.
trafikte magandalık yapanlara,kasti sıkıştıranlara nedesek azdır ama bu gibi durumlarda karşı tarafa bukadar yüklenmeye gerek yok.herifin ne öküzlüğü kalmış nede başka bişeyi.unutmayınki herzaman haklı taraf biz olmayabiliriz.kaza bu nede olsa.gaza gelen diğer arkadaşlar,lütfen bide kendinizi koyun o adamın yerine
vlad1462 hiiiç olmadı motosikletçi herzaman haklıdır :queen:
sanırım dilin sürçtü dimi :wiinkk:

Selçuk1981' Alıntı:
Sevgili kardeşim geçmiş olsun ciddi bir şeyin olmaması sevindirici :) motosikletçi uyanık insandır özellikle motosiklet üzerindeyken bütün algılarımızı açık tutmalıyız :cat: neden düşüncesiz insan taklidi gerizekalıların hatalarının bedelini biz ödeyelimki... benzer bir olayı ben yaşadım önümdeki aracı sollarken u dönüşü yapacağını kestirebildim ve motosiklete sipin attırdım yoksa fren mesafem kısaydı yani kesin çarpardım veya düşerdim... sevgili arkadaşlarım benim sizlere naçizane bir önerim olacak km tecrübeniz ne olursa olsun motosiklet hakimiyetinizi boş alanlarda manevra ve akrobasi çalışarak geliştirin yalnız korumalarınız iyi olmalı bu şekilde bir çok olası kazadan kurtulma becerisi gelişecektir...lütfen söylediklerim yanlış anlaşılmasın bütün motosiklet tutkunlarına keyifli ve kazasız sürüşler dilerim :rendeer:

arkadaşın başlığı çok hoşuma gitti

:queen: :cherry: :queen:

Son düzenleme:
motocycleboyreigns' Alıntı:
Abartmayın çarpıp kaçanlar,çarptığını dövmeye çalışanlar var.İnsanlık haline vermeniz gerekir bazı durumlarda.Geçmiş olsun...

geçmiş olsun ama bana sorarsan sana çarpan adam senin için korkuyor bişeyler yapmaya çalışıyorsa bazı hayvanlarla kıyaslarsan onun için sadece dikkatsiz bir inek demek yeterli. Gerçek hayvanlar arkadaşın bahsettiği tipler hatta dahada kötülleri var bir kuryeyi önce sıkıştırıp sonrasında özür dilemek yerine 5 kişi dövmeye çalışanlar gibi allahtan bir abimiz derslerini vermişti hatırlarsanız

dostum bunlari insanin duyasida goreside yasayisida inan kotu hissettiriyor aman dikkat et dostum boyle bir ulkede kedi kovalar gibi bakiyorlar motor kullananlara sana birsey olmamis allah korumus iyi gunler

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
burdanda geçmiş olsun diyeyim kardeşim Allah beterinden saklasın

geçmiş olsun... motor önemli değil... önemli olan sensin Allah'tan sana bir şey olmamış...
tekrar geçmiş olsun... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Büyük geçmiş olsun,

Evet düşük hız diyerek kask eldiven vs unsurların gözardı ediyoruz zaman zaman! Fakat 50-60km hız dahi ciddi yaralanmalara neden olabilecek kadar yüksek.
Kazasız belasız diyelim yinede...

Selamlar,
Özer:bounce:

sağolun hepiniz :rendeer:
Özer' Alıntı:
Büyük geçmiş olsun,

Evet düşük hız diyerek kask eldiven vs unsurların gözardı ediyoruz zaman zaman! Fakat 50-60km hız dahi ciddi yaralanmalara neden olabilecek kadar yüksek.
Kazasız belasız diyelim yinede...

Selamlar,
Özer:bounce:

haklısın arkadaşım koruma ve ehliyetim idi beni orda haklı duruma düşüren yoksa aksi takdirde neolacağını düşünmek bile istemiyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar