ARKADAŞLAR MOTOSİKLETE NOS TAKILIYORMU

:mrgreen: ARKADAŞLAR MOTOSİKLETE NOS TAKILIYORMU :cherry:

- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]

Ne o taktırcan mı? o yüzden mi soruyorsun. takılıyor ayrıca, hiç gülme öyle

gerçektgen takılıyormu ben bunu bilmiyordum ortalama kaç paraya mal oluyor biliyormusun

örneğin scootera takılıyo 2 katına çıkıyo hız sen al motoru deneriz :queen:

kaç paraya takıldığını bilmiyorum, ama takılmış r6 gördüm. :cat:

bu kacıncı oluyon bılıyon mu nos u soran sence sen bı dusun mantıklı gelıyomu sana nos sıstemı gelmıyosa bosver

Motosikleti
Su Motoru
Arkadaşlar noslu kaykay bile gördüm ne diyorsunuz. Ayrıca NOS sisteminin Quantum Tuningdeki tertibatının toplam fiyatı 1+1 yedek tüpüyle 16.000$, takılıyor yani ver parayı taktır. Ayrıca saçma sapan topicleri sırf laf olsun diye açma ...

NOS sistemini taktırıp onca parayı verdikten sonra birde her kullandığında motorun ömründen çalacaksın. 10 saniyelik keyifler için bunca masrafa girmek istersen sen bilirsin. Birde hangi motorda kullanacaksın? Scooterda kullanamazsın mesela, gerçek dört zamanlı çalışan 4 silindirli bir makine bulman lazım. İşin zor, kolay gelsin umarım başarırsın.

Beyler nos bildiğim kadarıyla olmuyor mantıken de olmaz zaten açtığın zaman önlastiği yere yapıştıramaz düşersin danger0 bence senin gördüğün turbodur...

Hani traktörlerin önünde ağırlıklar olurya öyle birişeyler düşünmen gerek :cherry:

bana da pek mantıklı gelmiiyor...da gerçekten varsa bile cidden 10 sn lik keyif için o kadar paraya değmez...

yabamcı bir internet sitesini gezerken nos lu bir hayabusa görmüştüm.motorun selesini çıkarmışlar resmini çekmişlerdi.nos tüpünü arka koltuğun altına yerleştirmişler arka koltuğu iptal etmişlerdi.bayaa dikkatimi çekmişti özellikle bir hayabusada bunu kullanmak biraz cesaret ister

Geçen sene motorbike dergisinde ayrıntılarıyla yazmıştı. Şimdi arvişi karıştırp bakardım ama çok yorgunum.. Motosiklet için 3000 euro yada dolar a tamamen takılıyor.. İstanbulda Performans motorda.. İzmirdede takanlar var.. İzmirde sarı bi ZX-12 var full modifiyeli ve noslu.. Oda dergiye çıkmıştı

Ben de çok önceleri bir motosiklet fuarında Harley Standında NOS takılmış bir motor görmüştüm ama öyle bir motorum olsa da NOS mos kullanmam walla...

abi iyi güzel nos taktıracan ama 10 sene gidecek motor 1 sene gitmez... bu da hiç bir şeye yaramaz.... imkansız diye bir şey yoktur modifiye ile en dandik scoter dan en pahalı hız motorlarına bile takarsın ama motoru iki günde eline alırsın....bu da mantık ilkelerine ters geliyor.... paran varsa taktır.... ben daha da bir şey demem... :farao: :farao: :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar