arkadaşlar motoruma yıkamak istiyorum..

kötü havalarda mesela sogukta yagmurlu havada çamurlu havada motoru kesinlike yıkama.. Çünkü Motor PArçalarına zarar Veriyorsun Bilmeden MEsela Parlak olan parçalar Kararıyor.. Küf Tutuyor Sonra ... İlla yıkıcam Dersende YIkama sonrasında iyice bi Sil... AMa Bence Sen Yine Sİlme Çek köşeye Dursun Zaten KAr yagıo bea :D

arkadaşım bende daha 3 güne kadar benzincide tazyikli suyla yıkatıyordum 3 gün önce tekrar yıkattım ve yola çıktım 150 mt gittim va kaldım
meğersem buji kablosu gevşemiş motor marş basıyor ama almıyor yani kısaca motora tazyik gelemsin al eline süngeri yumuşak yumuşak yıka :):):):):)

ben hafatada ıkıkez yıkatıyorum tazıkle baskabır yıkama seklıde bılmıorum bu zamana kadarda bır zararını gormedım

Yaa benim motoru hep süngerle sabunlayıp tazyikli suyla duruluyorlar :pale:
Elektrik aksamına zarar veriyomuymuş şimdi bu olay :pale:

hayır ya tazyikli su ile yıkanır ama sadece grenajlı bölgelerde uzak tutulması lazım bide radyatöre uzak tutulsun bişi olmaz ben yıllardır tazyikli su ile yıkatıyorum ;)

benim makinayı honda servisinde(ankara efe ) bakımdan sonra basınçlı suyla yıkıyorlardı vardır bi bildikleri herhal:mrgreen:

hehe daha 3 gün önce motoru basınçlı suyla yıkattım çamurluğa taktığım nikelajların hepsi söküldü ama geri taktım :queen:

Dert ettiğiniz konuya bakın yaw...

'' 40'ını çıkardıysa yıkayabilirsin''...Ben demiyom..Hocadan latifeymiş...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar