arkadaşlar motoru boyadım cant hangi renk olsun???

MaviYeşiL Rize nin renkleri ... Doğru secim yapmıssın...

TURUNCU OLSUN JANTLAR...

teşekür ediorum arkadaşlar hafta sonu arkadaşla boyucaz boyacıya bi gidelim hangi renk alıcaz bakalım :d

bence tel jantı boyama motor yeşil olmuş kalan yerleri nikelaj yaptır yan kapaklar vs türü yerleri

kardeş bence sen o motoru komple tatlı bi yeşile boya kriko ve yan kapaklarını beyaza boya ve çelik janlarda beyaz güzel olur bide koltuğada beyaz bi kılıf direksiyonuda biraz geriye dogru düzelt harbi güzel olur

Mersin İl Temsilcisi
adam gibi bir yeşile boyamalısın önce. ninja yeşili üstüne yanı renk jant ve üstüne tutuncu veya beyaz şerit çekersen hoş görünmez mi?

motoru tamamen dağıtıp boyasaydın keşke ,,jantlar nikel daha iyi bana kalırsa,bunun yanında beşik,ön kaval ve amasörlerin alt kısmı siyah olsa daha uyumlu olurdu kanımca

bence tel jantı boyama motor yeşil olmuş kalan yerleri nikelaj yaptır yan kapaklar vs türü yerleri

tel cant boyanmıcak zaten :D çelik cant gelicek. motoru fıstık yeşili yapıcaktık mavinin üstüne atınca böyle oldu . nikelajj yapmayı düşündük yanaklarıda öyle yapıcaktık biraz tuzlu bize göre :p:cherry:

siyaha boyasan turuncu süper dururdu ayda kırmızı ama kaldım bişey diyemiyorum bence paintte deneyrek bulmak en iyisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar