Arkadaşlar Motorlarım çalışmıoooo

Yağmurdan dolayı 1 aydır otoparkta duran motorlarımı dün çalıştıramadım buna buna bir çözüm bulacak arkadaş varmı (aprilia rs125 98 model,keeway focus 125)dün alış veriş yapıyım derken önce keewayi çalıştırıyım dedim marşı bitmek üzere sonra aprilia yı oda marşı basıyor ama çalıştıramadım bilen varmı

bence buji kablolarını çıkar nem varsa kurula,sonra ateşlemeyi kontrol et bilmiyorsan,tarif ederim. en son dura dura karbüratör şamandırasında benzin uçmuş olabilir,jikle açık,gaz yarım açık bas bir dene kolay gelsin.

aküsü bitmiştir rs'i tak 2,'ye biraz yit çalışırr eğer başka bi sorun yoksa ama scooter'a takviye gerekecektir onuda rs'ten yaparsınnn ikiside çalışır inşallah ,galiba,sanırsam,heralde:)

valla RS çalıştıda scooterın marş hiç basmıyo ayakla çalıştırmaya çalıştım olmadı ama bayramdan sonra bi servise götürmem lazım

cok yattıhı ıcın karburotorun ıcındekı beyzın ucuyo marsın hızıda bunu cekemıyo onun ıcın bujıyı sok ıcıne yarın sırınga beyzın dok bujıyı tak bas calısır calısmasa tekrarla calısır deponun acık olduna dıkat et

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
rs'in + olan akü kablosunu keeway'e tak.keeway'in + koblosunu rs'e tak bi dene belki bi ihtimal çalışır.

rs'in + olan akü kablosunu keeway'e tak.keeway'in + koblosunu rs'e tak bi dene belki bi ihtimal çalışır.

Saçmalama arkadaşım - kutup başı olmadan devre tamamlanmaz ki :)
Bir ihtimal değil öyle olunca çalışmasına binde bir ihtimal vermiyorum :queen:

Keeway için diyim ben 15 gun calıstırmadıgım motorumun marşına bastım,bitiyodu artık akü koltuk altından bıraz rolantı ayarını açıp yaklaşık 15 dakıka ayak marsına bastım en sonunda calıstı...
Ama ben ugrasamam dirsenn bi akü ile takvıye yapabılırsınız..Kolay gelsın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar