xr 125 plus o kadar verdıgın paraya degmez. 1.
mondial 125mg classic.. yıl olmus 2013 hala koylu tıplı berbat mıde bulandırıcı selesi ve nikelajları. mondial modern dizayn'larıyla kendini gösterdi fakat koyluleri kaldırmadı. fıyatını cok ındırdı o kadar. ben olsam ne kadar ucuz olsada almam bu motoru. bu benım gorusum 2.
kanuni bs 125 daha guzel duruyo mg125'ten fakat yine aynı köylü tipi. mg125 ıcın dedıklerım bunun ıcın de gecerlı tekrar benım gorusum. 3.
ve son olarak mondial 150mg king. ne kadar köylü gibi gozukse de hafif bi modernlik var King'te. 150lilik bi motor 2400fiyata bence gercekten ucuz. fakat aynı markadan akrabası olan mondial Drift'i max güç ve tork'ta 150cc olmasına ragmen yıyemıyor. Drift'e gore cok dusuk torku ve gücü.
bana bi tavsiye ver dersen, basta XR125Plus demıssın. Ben diyorum ki onun yerine Mondial Drift 125'i koy. bu motosikletin yorumlarını oku, teknik ozellıklerıne bak ve dıyeceklerımın dogru oldugunu gor.
her yorumda drift methedilir. gerek apaçilerce olsun gerek sakin kullanımcılarla, herkes methediyo bu motoru. 135cc motoru var. 13bg gücü. tork'u hatırlamıyorum ama cogu yorumda 'cok seri motor' dendigi için tork'unun da iyi oldugu kanaatine varabilirsin. 135cc'yle 13bg'i olan bu motor yani Mondial Drift, Honda CBR125 ile aynı güçte bunu göz ardına koymamak lazım.(0.7bg'lik bi fark var aralarında) fakat tork olarak CBR daha iyi. ben sadece güç'te karsılastırdım yoksa CBR'ın sınıfı apayrı.
2800tl verilip alınacak en iyi motosiklerden yani parasının hakkını verebilecek motosikletlerden biri bence Drift. ama sen sen ol bu motorlara Honda, Yamaha gibi bakma. daha cok dikkat et. sonucta çinli. ne kadar methetse de herkes 15bin 20bin km'den sonra hayvan gibi kullanırsan bitirirsin motoru. bu arada Drift 130km hıza ulasıyor. bunu 130la git diye demiyorum. rahat rahat 100le uzun yol yapabılecegın ıcın 110la yapabılecegın ıcın soyluyorum. inşallah en iyi kararı verırsın. ben 2-3 aydır arastırıyorum ne alıyım ne alıyım en sonunda Mondial Drift dedim ve su an aklıma hiçbi motosiklet giremiyor ve yakın zamanda da alıcam. tum bu soyledıklerım bu kadar arastırma sonucunda elde ettıklerım. yoksa begenmemden ve alıcagımdan degıl.
* he bide Salcano Wolf var. ona da bi bak.2800fiyatı onunda. onu da acayıp methediyolar.