Ertuğrul_Öz' Alıntı:Way be
Eskiden ne de kırılganmışsın.
Şimdi gazetelerde boy boy resimlerin çıkıyor bana mısın demiyorsun:cyclopsan
mete_han' Alıntı:eyongcum tüm hatıralar ve arşiv didik edilecektir...müjdelerim...:wiinkk:
mete_han' Alıntı:abi valla sizede mahcubum...bak yeminle fındık da getirecektim ya...annem hepsini dağıtmış konuya komşuya...birde baktım aney naptın ya ben onları arkadaşlara getirmiştim...iş işten geçti tabi...abiş gelcem ziyarete...sevgiler hürmetler...kangal uscuğu pek hatırlayamadım ama arada kaynadı neyse...artık bakkaldan marketten alır gelirim size...fındık ve uscuk...:queen:
BBRR' Alıntı:mete sen kaç kere gittiydin forumdan bi başlık daha var heralde o silindi ama benim aklımda bi daha gidersem fatih yürekten beter olayım demişsin
Abi, iyi yine sen ağrısız sızısız rezil oldun, ben karnımdaki ağrılardan yerimde duramıyorum...::koop::::koop::olcan sen valla az değilsin yav...rezil oldum cümle aleme...
olcan138' Alıntı:Abi, iyi yine sen ağrısız sızısız rezil oldun, ben karnımdaki ağrılardan yerimde duramıyorum...::koop::::koop::
:silent: :bounce:mete_han' Alıntı:abi valla sizede mahcubum...bak yeminle fındık da getirecektim ya...annem hepsini dağıtmış konuya komşuya...birde baktım aney naptın ya ben onları arkadaşlara getirmiştim...iş işten geçti tabi...abiş gelcem ziyarete...sevgiler hürmetler...kangal uscuğu pek hatırlayamadım ama arada kaynadı neyse...artık bakkaldan marketten alır gelirim size...fındık ve uscuk...:queen: