...arkadaşlar merhaba...ortama geri dönmek istiyorum..

eyongcum tüm hatıralar ve arşiv didik edilecektir...müjdelerim...:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Way be

Eskiden ne de kırılganmışsın.

Şimdi gazetelerde boy boy resimlerin çıkıyor bana mısın demiyorsun:cyclopsan

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Way be

Eskiden ne de kırılganmışsın.

Şimdi gazetelerde boy boy resimlerin çıkıyor bana mısın demiyorsun:cyclopsan

ilk dönemler kafayı skullhuntera takmıştım...ortalığı karıştırıp dururdum...tanıdıktan sonra bayağı sevdim...vay niye muhatap almıyor diye...shadow abim bir kaç kere aradı beni ya Erhan iyi çocuktur niye böyle yapıyorsun diye...salak dönemlerimiz...:p

şimdi heyecanlı yeni üyeleri görünce ilk günlerimi aklıma geliyor...:p

mete_han' Alıntı:
eyongcum tüm hatıralar ve arşiv didik edilecektir...müjdelerim...:wiinkk:

takipteyiz metecim :bounce: bu arada gazete için sağol sen olmasan yapamazdık :mrgreen: birde 4 kangal sucuk siparişim vardı gelmedi hala :cherry:

abi valla sizede mahcubum...bak yeminle fındık da getirecektim ya...annem hepsini dağıtmış konuya komşuya...birde baktım aney naptın ya ben onları arkadaşlara getirmiştim...iş işten geçti tabi...abiş gelcem ziyarete...sevgiler hürmetler...kangal uscuğu pek hatırlayamadım ama arada kaynadı neyse...artık bakkaldan marketten alır gelirim size...fındık ve uscuk...:queen:

mete_han' Alıntı:
abi valla sizede mahcubum...bak yeminle fındık da getirecektim ya...annem hepsini dağıtmış konuya komşuya...birde baktım aney naptın ya ben onları arkadaşlara getirmiştim...iş işten geçti tabi...abiş gelcem ziyarete...sevgiler hürmetler...kangal uscuğu pek hatırlayamadım ama arada kaynadı neyse...artık bakkaldan marketten alır gelirim size...fındık ve uscuk...:queen:

Nası hatırlamazsın :queen:

zbildphp32ha.jpg

komtan bak ben size ne getireceğim...diyeceksinki lan mete han valla cin gibi uyanık adamsın...sıyrılacam bu işten...:p

Super Moderator
BBRR' Alıntı:
mete sen kaç kere gittiydin forumdan bi başlık daha var heralde o silindi ama benim aklımda bi daha gidersem fatih yürekten beter olayım demişsin

O topic bu topic:
:queen:mete_han vs Fatih Ürek:queen:

Aynı topicte "Bir daha siteye küsersem Bursa şeftalisi olayım emi?" sözü de var.
Kop kop nereye kadar...:queen:

::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop::

olcan sen valla az değilsin yav...rezil oldum cümle aleme...:queen:

Super Moderator
olcan sen valla az değilsin yav...rezil oldum cümle aleme...
Abi, iyi yine sen ağrısız sızısız rezil oldun, ben karnımdaki ağrılardan yerimde duramıyorum...::koop::::koop::

olcan138' Alıntı:
Abi, iyi yine sen ağrısız sızısız rezil oldun, ben karnımdaki ağrılardan yerimde duramıyorum...::koop::::koop::

Şimdi o ağrılar bana da geçti,bulaşıcı mı nedir?:queen: :queen: :queen: :queen:

mete_han' Alıntı:
:silent: :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar