arkadaslar lütfen yardım

Dostum sen motoru değiştir kesin çözüm olur. çin malını ucuz diye alıyoruz daha masraflı oluyor. en iyisi 2. el eski bir japon makina.

arkadaslar oncelikle hepinize cok tesekkur ederim ben problemi buldum konjektörden değilmiş mesele kablo teması olmuş ben kendim buldum neyse onu sorunu hallettim aküyü sarz ettirdim 1 2 gün iyi güzel oldu simdi gene aynı sorun bu sefer ken konjektördenmidir degişmesi gereken parcalar olacakmı acil cvb yazarsanız sevinirim simdiden sağolun..:queen::queen::queen:
Arkadaşım arıza konjektöreden de olabilir aküden de.
Konjektörden olup olmadığını anlamak için nasıl ölçmen gerektiğini yukarıda anlattım. Extrema arkadaşımızda konjektörün nasıl ölçüleceğini yazmış. Önce konjektörü ölçtür yada kendin ölç. Eğer verdiği voltaj 13-14 volt civarında ise (rölantide vermeyebilir bu voltajı şöyle orta devirde falan vermesi gerekir) konjektörün sağlamdır. Akünü geçen sene almışsın eğer motor kışın yattıysa ve sende akünü haftada bir şarj etmediysen akün bitmiştir. Konjektörün sağlam olsa bile akün artık şarj tutmaz. Şarj edip taksan bile 1-2 günde boşalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar