çocukluğumdan bilirim şehirler arası otobüs şöförü babam,seyir halinde karşı istikametten gelen otobüs eğer kendi firmasındansa önce selektör yapar ve selektörle cevap alırsa da sol kolunu baş hizasına kaldırır ve elini açarak selam işareti verirdi.karşıdan gelen otobüsün şöförü gece olsun gündüz olsun kesinlikle görür ve oda kolunu kaldırırdı.şöförler arasında bu selamlaşmalara tanık olduğumda kalbim çarpar çok heyacanlanırdım.hala da öyle yani benim çarpıntım..ama selamlaşmalara artık pek şahit olamıyorum.sadece şöförlerde değil boğazdaki vapurlar bile ötmüyor artık birbirine ki biz motorcular mı ötelim
çinli motorların ülkemize gelişiyle japon motor kullanıcılarının ve çevrelerinin bi küçümseme sendromu içine girdiğini sanırım kimse inkar edemez..
bunu ben daha çocuk iken (80 li yılların başında) 2 silindirli şaftlı bmw kullanıcıları ile tek silindirli zincirli kabak java kullanıcıları arasındaki diyolglardan hatırlıyorum zaten..
motorcu motorcudur mobylette yada hayabusa kullansın 4 tekere göre daha duygusal daha romantik bağları vardır motorlarına ve aynı zevki yaşamayı seven motorculara..
selamı eksik etmeyelim..