Arkadaşlar Lütfen Bakın

Siteye yeni kayıt oldum ve ilk mesajım 1 aydır takip ediyordum ybr ve cbf 150 için ama küresel kriz benide vurdu ve honda cg tipli ucuz motorlardan almaya karar verdim.soruma gelince

bu 125 lik cg tiplilerin içinde tavsiye edeceginiz en iyisi hangisi kuba motor mondial haojin ve asya arasından hangi seçimi yapmalıyım acıklarsanız çok sevinirim şimdiden tşkler.Artık yeni motorumu alınca fotoğrafınıda koyarım :)

ya 2milyar bütcen varsa cbf alırsın ya kredi kartın yokmu ordan kullan birazını cbf 150 çok oturaklı motor bulursun 2,300 e fln yada benim motordan al hız istiyosan hiç olmadı ybr al rahat motor vede tipi hoş cin malı alma ya benim dükkanın yanında tamirci var hergün geliyo cin malı aldı bizim arkadaş paso arıza vs. ama motor tamirinden anlamam ögrencem dersen cin malı al tecrübe kazanırsın:D

Vazgeç alma .Zaten kış geldi.Bütçeni toparla doğru dürüst bir şey al.YBR 125 ile CBF 150'den başkasına da müşteri olma.Sıfır çan çin çon alacağına 4-5 yıllık bu dediklerime bak.

ybr veya cbf alıp ögrenene kadar parçalamaktansa bu çin mallarından alıp ögrenip parçalayana kadar kullanıp cbf yada ybr almaktan yana düşüncem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar