Arkadaşlar Kaza Yaptım Bakarmısınız Bu Parça Ne Kadar?

bana bazı yerler 90 100 vardır dediler ve cok korktum ailemden habersiz bir kaza yaptım :( ve acilen değiştirmem gerekiyor... kırılan tek parça var oda çatladı o öndeki farın oldugu ufak bir kapak arkadaşlar resmini koyacam çatlayan yerin bu motora uygun olarak o parçaı nerden bulurum internette söylermisiniz? birde kaç paradır ya :s motor Bianchi hunter 125

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 AM ----------

yokmu cevap vrecek ya :s

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 AM ----------

lütfen arkadaşlar cwvap atın acil

kaportacilara git onlar isini gorur bide boya atar daha ucuza kapatirsin olayi...:cat:

piyasa fiyatını bilmem dostum,gel işini halledelim diyorum sana.madem zor durumdasın.

öncelikle geçmiş olsun dostumm..
tavırlarından anlaşılan o ki, sen parça fiyatlarını ögrenmek için üye olmussun..
bence motorunun servisine telefon etmeyi denesen iyi olur...

yok ben foruma uzun zamandır takılıyordum ama üye değildim... Üye olmadan konu açılmıyormus bilmiyordum bunu üye oldum konu açtım da tahmini fiyatı ne kadardır ?

böyle tipler arasından hakkaten yardıma ihtiyacı olan adamları da farkedemiyorsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar