Arkadaşlar KASK takma kampanyası başlatalım mı??

Öncelikle merhabalar.
sitemizdeki kaza haberlerini okudukça insan çok üzülüyor.
Kazalardaki kalıcı hasarların çoğuda KASK sebebiyle oluşuyor.
Sitemizde bir KASK TAKMA KAMPANYASI başlatarak siz
bilinçli kullanıcılar tarafından çoğu kişiye KASK TAKMANIN
HAYAT KURTARDIĞI'nı kabul ettirebiliriz diye düşündüm.
Ne dersiniz???? :cat: :cat: :cat:

ewt çok haklısın..bence her zaman kask takmalıyız.(yani motor üstünde ..),eğer takmazsak sonuçlarına katlanıcaz..bende eskiden kask takma yanlısı deildim fakat,önümde ağır bi kaza olunca kask takma yanlısı oldum...lütfen sizde kask takın....!!!!......

cok onemli vede gerekli bi konuya deginmissin , tesekkurler , ve herkesin buna duyarli olmasi lazim ozellikle uzun yola kasksiz cikan bi cok kendini bilmezin oldugu ulkemizde...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben bu konularda cok acimasizim. kaskin ne kadar önemli oldugunu motosiklete binen herkes bilmeli ve ehliyetini almis kimseye bunu anlatma zorunlulugu olmamali. buna ragmen kask takmayan elemanlar zaten zaman icerisinden icimizden ayrilacaklar ve sorun cözülmüs olacak. o yüzden bu kampanyaya HAYIR diyorum.

ben kampanyaya evet demek isterdim ama birkaç kere olan şey olur diye
evet ya da hayır demek istemiyorum. bilindiği üzere prometheus arkadaşımız
bir topik açmıştı. kırmızı kurdela kampanyası. ama nerde topiğin yerinde yeller
esiyor :pr: ben astım kırmızı kurdelamı. acaba kaç kişi çıkıpta ben de astım
kurdelamı diyecek diye merak ediyorum. umarım vardır da ben yanılıyorumdur.
korumalıklar diyoruz bunların en başında kaskın geldiğini düşünüyorum :cat:

arkadaşlar cevaplarınız için öncelikle teşekkürler.
@Predator[23rd]
söyledigin sözlere göre yanılmıyorsam kask takmayanları birer baş belası gibi görüyorsun. ama ben bu şekilde düşünmek yerine bu gibi arkadaşlarımıza kaskın önemini anlatmak için böyle bir fikir öne sürdüm. aslında kampanyalık bir durum yok. herşey apaçık ortada. Sitemizde bir çok kaza haberi var. güzelce inceleyen anlayacaktır ki kasksız kazalar çok ciddi sonuçlar doğuruyor.
kaza geçiren mkcelikkol abimin de dedigi gibi: "TEDBİRLİ OLMAK, PİŞMAN OLMAKTAN İYİDİR!!!":cat:

ben kampanyaya evet demek isterdim ama birkaç kere olan şey olur diye
evet ya da hayır demek istemiyorum. bilindiği üzere prometheus arkadaşımız
bir topik açmıştı. kırmızı kurdela kampanyası. ama nerde topiğin yerinde yeller
esiyor :pr: ben astım kırmızı kurdelamı. acaba kaç kişi çıkıpta ben de astım
kurdelamı diyecek diye merak ediyorum. umarım vardır da ben yanılıyorumdur.
korumalıklar diyoruz bunların en başında kaskın geldiğini düşünüyorum :cat:

benim kurdela takmaya ihtiyacım yok kimsenin ihtiyacı olamamlı korumalarımı takmayı asla unutmam yada ''amaan takıyom bişi olmuyo bari takmayım'' demem demeyin bu koruma bilincini motorun gidonuna değil kafamıza yerleştirmeliyiz :wiinkk:

benim kurdela takmaya ihtiyacım yok kimsenin ihtiyacı olamamlı korumalarımı takmayı asla unutmam yada ''amaan takıyom bişi olmuyo bari takmayım'' demem demeyin bu koruma bilincini motorun gidonuna değil kafamıza yerleştirmeliyiz :wiinkk:

işte o kampanya korumalık fikrini gidonuna yerleştirenleri değiştirmek içindi :pr:
ama kafasına yerleştirenlerin arasına onları da dahil etmekti :cat:

yahu ben hem gözlük kullanıyorum hem de saçlarım biraz uzun, kaskı takıp çıkarmak tam bir işkence benim için, bu yüzden ben genellikle yehir içi kullanıyorum bir de bizim şehir küçük. Üzgünüm... ben bir takıp bir takmıyorum:pale:

ben hem gozluk takıyorum.....
hemde saclarım uzamak uzere oodugu ıcın bandana takıyorum...
kaskı takmak baya suruyo anlasılan ama bı kez kaza yaptım kaskım kafamdaydı.... kurtuldum...
bıkez kaza yapar gıbı oldum (belediye cukuru topici)
kafamı oncama carptım kask vardı hıcbısey olmadı...
ama ben bu kampanyaya hayır dıyorum.....
çünkü anlatmaya calıstıgımız sey bu zaten....
ki pronun topici bunuda ıcerıo zaten ...
anlat anlat anlatamadık bugune kadar ...
anlamayanların zaten bu saatten sonra anlama gıbı bı ımkanları yok bence...
he bı kısıyı bıle kurtarsak kardır derız ama zaten burda heryerden bu korumada bahsedıoruz....
dısarda bişeyler yapalım dersenız stand kuralım duyuru dagıtalım ok derım

yahu ben hem gözlük kullanıyorum hem de saçlarım biraz uzun, kaskı takıp çıkarmak tam bir işkence benim için, bu yüzden ben genellikle yehir içi kullanıyorum bir de bizim şehir küçük. Üzgünüm... ben bir takıp bir takmıyorum:pale:

ben de gözlük takiyorum. bu mazeret olamaz! ama sen takmamaya devam et ...

marwel114
Benim de saçlarım uzun... Hatta motosiklet almadan önce 20 dakika saçlarımı yapmadan dışarı adımımı atmazdım... Şimdi motorum var kaskımı takıp çıkıyorum... Tabi beyin senin beynin...

Geçen ay kaza yaptım... Hem de şehir içinde yavaş süratte... Ama kaskımın çene kısmını yere vurdum. Neyseki kaskım kafamdaydı yoksa o uzun saçlarmı taşıyan kafamın çene bölümü paramparça olacaktı...

Aslında bu topic'e en güzel ders niteliği taşıyan şey bende var... Isteyen olursa bilgisayarımdaki "normal süratte kasksız kaza yapanların kafataslarının parçalanması" resimlerini yollayabilirim... Herkes bu resimleri kaldıramayacağı için buraya koymuyorum... Ama inanın görseniz kasksız dolaşmaktan vazgeçersiniz...

Son düzenleme:
valla ben arkadaşlarımı devamlı uyarıyorum bu konuda takmak lazım taktırmak lazım:cat: :cat:

Aslında bu topic'e en güzel ders niteliği taşıyan şey bende var... Isteyen olursa bilgisayarımdaki "normal süratte kasksız kaza yapanların kafataslarının parçalanması" resimlerini yollayabilirim... Herkes bu resimleri kaldıramayacağı için buraya koymuyorum... Ama inanın görseniz kasksız dolaşmaktan vazgeçersiniz...

sen dedin, aklima geldi. rotten.com'da kasikin ne ise yaradigini anlatan resimler görmüstüm cok zaman önce. kimseye tavsiye etmem ...

Kampanya değil , bedava kask bile dağıtsak ; yine de kask kafalı olanlar takmayacaktır... :farao: :farao:

Kask kafalılar o kadar çok ki...Nafile bu kampanyalar falan.
Kafa onların,can onların bize zarar vermesinler başka bişi istemiyorum ben!

Valla daha taze bir kullanıcıyım. Ne kadar kaskı çıkardığımda iyi görünmeyen saçlarım olsa da yada ne kadar yaz sıcağında terden yansam da yine de nasla ve nasla kasksız deneme sürüşü bile yapmıyorum. Hatta motosiklete oturmadan önce ne olursa olsun takıyorum. Valla benim için kafam ve onun içindekiler çok değerli. Cüzdandaki para değil ki asvalta saçasın.. Beni ben yapan her şey, tüm birikimim..
Kurdele konusuna gelince evde bir tek pembe renk buldum. O da bizi bozar.. Bende ip bağladım sol elciğe.. Böylece hem yan ayağı hemde korunmayı hatırlıyorum mutlaka.

arkadas sunu solım bende oncelerı kask takmayı sevmıyordum ama ne zaman ıyı salam bı kask aldım o gunden bu yana kaskı cıkarmıyorum su kalıtelı salam kasklar ucuz olsa herkes alır takar ben ce herkes once motor sonra kask alıyor
bu kısılerı mottoru hepsının yenı aldını dusunecek olursak cogu kas ne işe yarar onu bıle bılmıyor
benım sıloganım su
KAFAYI KULLAN KASK TAK

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar