Arkadaslar Kafkas77 de motorize oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar kafkas77 nihayet kararını verdi ve jinlun 250 aldı. önümüzdeki günlerde binmeye başlayacak.
hayırlı uğurlu olsun. kazasız sürüşler dilerim. :king:

eh yeni çin jun ci ye hayatta başarılar kazasız sürüşler :flower: :flower: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayirli olsun yeni cincunun :thumleft:

jinlun cu olamadım

Arkadaşlar, maalesef jinlunumu alamadım... Zagortenya ya teşekkürler bu ince jesti için ... Ne yapalım jinlunu alamadık.. zira satıldı zaten.. ama şimdi ehliyet kursuna başladık ve motor arayışlarım devam ediyor. Uygun fiyata dragstar 650 bulabilirsek almak niyetimiz var. Kimi diyor ki yeni başlayan için dragstar 650 çok zor kimi de diyor ki 250 yi kullanan 650 yi de kullanır.. Meğer ne zor işmiş motorize olmak... :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilk motorun sa 250 ile basla bence

bence de öyle ama 3 ay sonra sıkılırsın satmak istersin sonrada sorun yaşarsın diyorlar.. görüyorsunuz herkes bir yorum yapıyor. geçenlerde galerinin birinde 650 ye oturdum da gözüm korktu aslında ben ona değil o bana hakim olur sonra da mutlak son... neyse ki ehliyeti alana kadar birazcık daha zamanım var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ikinci el bisi al bence. cok fazla zarar etmezsin satarken. bence bu kadar zarar bu riski almaktansa cok daha iyi. cunku ufacik bir cizigi bile hic bir para miktari ile duzeltemiyorsun :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985 +10000 :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar