Arkadaşlar İlk Kazami bu gün yaptim...(sedat_57)

Geçmiş olsun kardeşim.
Motosiklet üzerinde öğrendiğim yegane şey düşman bekleyen asker gibi hep tetikte olacaksın nereden ne çıkacağı belli olmuyor nedense.
Ben de bugün önümdeki aracın tam sağına girip geçecekken(o taraf boştu) adam birden önüme kırdı.Zaten öyle bir öküzlük her zaman beklerim 4 tekerlilerden de bu seferki bambaşkaydı.
Kangoo süren bu öküzcüğümüz bir elinde telefon sabahın 8:30'unda sağ-sol-arka hiç kontrol etmeden dalıyor kafasına göre.
Adama o kadar korna çaldım.Yanına geçtim, ışıklarda durdum korna çaldım telefonla konuşmasından kafasını kaldırıp bakmadı bile.
Hani durum öyle ki bu öküzcük sana çarpsa neredeyse onu bile göremeyecek.
Sanki uykusundan uyanmış direk direksiyon başına geçmiş eline de telefonunu almış:farao:
Şeytan; üşenme git adamın yanına al o telefonu sok bir yerine orasından konuşsun dedi ama ben yine bu da olur dedim devam ettim.Yapacak birşey yok...

Tekrardan geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın seni:cat:

sedat'çım tekrardan geçmiş olsun...:rendeer:
bu kadar önemli bir olayı bizimle paylaştığın için teşekkürler, umarım birileri (kask takmayanlar mesela!) ders çıkartmışlardır...tabi kask takmak yetmez; o kaskın bide kayışını-kemerini herneyse takmak ta gerekir-ki kafandan çıkmasın...

geçmiş olsun kardeşim :rendeer::rendeer:
allah beterlerinden saklasın...

geçmiş olsun sedat ehliyetini aldığın gün büyük şansızlık olmuş ama kazalar çok şey öğretir insana sende bişi yoksa gerisi kolay bu arada araba suçlu mu kaskosu senin motoru ödüyor mu ?

sedat geçmiş olsun arkdaşım... dikkat edelim arkadaşlar yine kaza haberleri gelmeye basladı.. Noluyoruz ?

geçmiş olsun sedat ehliyetini aldığın gün büyük şansızlık olmuş ama kazalar çok şey öğretir insana sende bişi yoksa gerisi kolay bu arada araba suçlu mu kaskosu senin motoru ödüyor mu ?

bildiğim kadarıyla sedatın hasarını karşı tarafın kaskosu ödüyomuş

geçmiş olsun arkadaşım..ALLAH korumuş(tabi bide kaskın)..enbüyük kazan bu olur inşallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gelmiş olsun,İnşallah bir daha olmaz.

sedat :S şaşırdım yaw çok geçmişolsun iyiki birşey olmamış kırık cıkık yokya sen yat kalk dua et inş motoruna kısa sürede kavuşursun oda nasibini almış:) ben dün bu topigi nası görmedim :S yav diom bu bizim sedatmı yok canım olamaz fln avatar farklı neyse geçmişolsun kask takmayanlara ders olsun

Super Moderator
büyük geçmiş olsun
sende bişi olmaması sevindirici verilmiş sadakan varmış

Geçmiş olsun denilecek bütün güzel söcukleri arkadaşlar kullanmış:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar