arkadaşlar honda shadow hakkında

arkadaşlar 2000 model 30000km de 8250ytl ye honda shadow buldum.sizce fıyat olarak nasıl vede dragstar 650 ile karsılastırırsak hangisi daha iyidir simdiden teşekkurler.

ikiside harika makinalar karar vermek çok zor
Bence hava soğutmalı olduğu için shadow

NOT: D Ü Z E L T M E Honda Shadow Hava soğutmalı yazmışım yanlışlık oldu Honda Shadow Su soğutmalıdır :)

Son düzenleme:
bize ne soruyon kardeşim amacın hava atmaksa bilelim yani :mrgreen: hangisini alıyorsan al allah allah.

yok kardeş alınca beraber kullanırız zaten ayıp ettin:wiinkk:

kardeşim şaka yapıyom be ya keşke alsan şu motoruda gezsek bitir şu işi bir an evvel.takoyada selam

shadow hava soğutmalı mı?

haklısın yanlış yazmışım karşılaştırma yaparken yamaha dragStar için hava soğutmalı honda Shadow için su soğutmalı yazdım yazı uzun olunca silme yaptım fakat yazının son halini iyi kontrol etmeden göndermişim özür :)

Netice; su soğutmalı olduğu için Honda Shadow 1.tercih olabilir.

Fakat yamaha dragStar'da çok klas duruyor...

dün üsküdarda gördük ikiside yanyana duruyordu simsiyah kaslı ikiside gizel makina

bende suan suzuki volusia war ama arkadaşım önce 2 sene 650 kullandıktan sona 1100 dragstar aldı. 650 warken bnm motorum onunkinden kat kat daha ii idi 1100 aldı ama hala çok memnun değil.shadowun su soğutmalı olması dragstarında saftlı olması avantaj ama suzuki volusia hem saftlı hem su soğutmalı bulursan onu al derim.kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar