ARKADAŞLAR HONDA MAGNAYI TOPLAMADA YARDIM MİMKİNSEEE

arkadaşlar 1990 amerikan şase bi honda magna var 115 hp :silent: eacugg masraflı :pale: :salut: (ekzantirik zincirleri uzamış,ekzostlar kaput,koltuk döşemesi,boya,kromaj,) :tongue: geriye kalan hertarafı kız gibi 2.500.000.000 diolar nedersiniz.adam olurmu olursa degermi degerse kaça toplanır ortalama, :joker: acele yardım ve görüşlerinizi bekliomm

Bence yedek parça sıkıntısı çekersin.. Ayrıca motorun geri kalan kısmındada 15 yılın yorgunluğu mevcuttur.. Çok masraf çıkarır gibime geliyor..

motoru toplayacak kadar sabrın vaktin ve paran varsa bence denemelisin.daha doğrusu 2,5 milyar gitti ama denedim diyebilecek misin kötü sonuçlanırsa denemen?

JetAime:
araştırdım acık evet yedek parça sıkıntısı var mesela ekzantirik zinciri türkiyede orjinali yok amerikada var satıcı firmanında kargosu yookk :salut: burdada kadosanda zinciri aynen yaparım dio ustanın biri ama güvenemiyom düşünsene 4000 devirde zincirin kopup motoru dagıttıgını annneem annnemmm :pale: tavsiyen için sagol dostum küpe yaptım kulagıma :p

danger0:
haklısın üstat zaman para sabır istiyo ama makinayı hayalimde toplu düşününce fena oluyom :pr: ama dedigin gibi sokaga atıcak paramda yok :silent: senindedigine astık kulagımıza :thumleft:

motorun hayalindeki toplu halini değil, paramparça olmuş karanlık bir köşede parça beklerkenki halini düşün. :bounce: günler 2 kat daha uzuyo bundan emin olabilirsin!

merhaba kardes

bu motorlar tamamen HONDA nin amerikadaki fabrikasinda yapiliyor sana tavsiyem VFR 750 motoru bulabilirsen onu tak motor büyüklügü kablolar ve motor kulaklari ayni eger illa parca alcam diyorsan asagidaki linke bir ugra orada cikma parca (Gebraucht teile) da bulunuyor kolay gelsin
http://www.motorrad-daumoser.de/ :cat:

www.wilbers.de' Alıntı:
merhaba kardes

bu motorlar tamamen HONDA nin amerikadaki fabrikasinda yapiliyor sana tavsiyem VFR 750 motoru bulabilirsen onu tak motor büyüklügü kablolar ve motor kulaklari ayni eger illa parca alcam diyorsan asagidaki linke bir ugra orada cikma parca (Gebraucht teile) da bulunuyor kolay gelsin
http://www.motorrad-daumoser.de/ :cat:
www.wilber.de:kardeş sagol bu siteyi iyice inceliycem :eggface: haklısın buda vfr750c serisinden baktım 89 amerika yapılış 91 türkiyeye giriş makinanın motorda sorunyok tek mesele ekzantirik zincirinde namusuz şey yok kardeşim piyasada :salut: verdigin adrese bakjıcam olmadı sipariş verip yaptırıcam YA TOPLIYCAM YA DİGER ARKADAŞLARIN DEDİGİ GİBİ ATCAZ :pale: anlaştık mal sahibiyle parça bulursam alıcam bakalım yaptırırsakda 3000 devirin üstüne çıkmayacak makina zincir orji olmayacak çünki sakat olur :::mtnet4

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar