arkadaşlar havalar ne zaman ısınacak?

s.a ben tekirdağlıyım bu marmara bölgesinde genelde ne zaman havalar motora bincek kadar ısınır bi fikriniz warmı çünkü motor yokken hiç dikkat etmezdim havalara bodozlama çıkardım dışarı ama şimdi malum dikkat etmek gerekiyor eğer biliyosanız bi yardımcı olabilirmisinz bende yaklaşık olarak ona göre plan yaparım?

Öyle soruya bir "böyle cevap" yazmıştır :mrgreen:

bide dediklerini anlasam "Öyle soruya bir "böyle cevap"yazmıştır" bu nedir anlayamdım bu cümleyi pardon ve ayrıca konu dışı bu konu dışı teknik servis değil böyle bir soru sorulamaz mı? daha ne saçma başlıklar açanlar var bizmi suçluyuz şimdi

arkadaş dur kızma yahu abiler senle dalga geçmiyor merak etme:) 20 şubatta ilk cemre havaya düştü sonra suya en sonda toprağa düştüğünde havalar ısınmaya başlayacak azcık sabret nisan bitsin binersin motoruna:p:p:rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tekirdağ ile istanbulu bir tutmayın ama istanbulda havalar yumuşakken tekirdağda daha sert oluyor özellikle akşamları

arkadaş dur kızma yahu abiler senle dalga geçmiyor merak etme:) 20 şubatta ilk cemre havaya düştü sonra suya en sonda toprağa düştüğünde havalar ısınmaya başlayacak azcık sabret nisan bitsin binersin motoruna:p:p:rendeer:

nisan çok geç bea :D bekleyemm ben o kadar gibi geliyo ya bana olsun 10 derecenin üstüde o bana yeter :D

çoğunun bilmediği gizemli çoooook eski bi ajanda vardır ve her türlü önemli bilgi içinde mevcuttur, çoğu kırtasiyede bulunmaz ama alabilirseniz,bulabilirseniz
takvim-i ragıp diye bir cep ajandası var orada her türlü hava bilgisini ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz,o kadar çok faydalı bilgiler varki,havaların ısınmasından, cemre düşmesinden tutun hangi mevsim hangi balık yenileceğine kadar her türlü bilgi var,google ı, wikipedia yı, veya yurtdışı yurtiçi meteoroloji sitelerini havanın ne zaman ısınacağıyla ilgili boşuna meşgul etmeyin :queen::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar