Arkadaslar Galiba Rent a Car açıyorum :)

bi arakadasla rent a car acmayı planlıyoz ama nası yapılır yani giderleri ne olur motorlar hariç belgeleri nası alını acenta gibi tursab dan belge almak lazımmıdır bilenler varsa yazarlar sa çok sevinirim eğer

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Evet abi motosiklet kiralama yap sen musterin bol burdaa :farao:

yapcaz da tursab dan belge almak gerekiyormus oda 80 milyarcık euheuhe :cherry:
ama pederle konustum peder rehber benim bi acenta ayarlıcak hem çalışcam orda hemde motor kiraya vercem büyük bi ihitmalle
artık elimde klr ler free ler olcak
holleey uheuhe :cherry:

muhahahahaaa :jocolor: :jocolor: :jocolor: galiba ne demek yav?insan ne açtığını bilmezmi?

öyle bi soru sormuşsunki sanki burası rent a car işletmecileri formu :cherry:
xf 650 alemsin yav :mrgreen: nerden bilelim araba kiralama dükkanı açmayı canım kardeşim.motor piston kırdı napayım desen anlatalım bi şeyler :farao:

jawa' Alıntı:
muhahahahaaa :jocolor: :jocolor: :jocolor: galiba ne demek yav?insan ne açtığını bilmezmi?

öyle bi soru sormuşsunki sanki burası rent a car işletmecileri formu :cherry:
xf 650 alemsin yav :mrgreen: nerden bilelim araba kiralama dükkanı açmayı canım kardeşim.motor piston kırdı napayım desen anlatalım bi şeyler :farao:
yaws galiba dedim çünkü türsaba para yatırılcağından emin diildim pedere sordum 80 milyarcık dedi bende birden oha oldum yani ondan galiba dedim ama bi acentada çalışcam hemde motrlarımı kiraya vercem büyük bi ihtimalle gelinde ilk müşterim siz olun bari :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kiralanacak bir yer açarsan ilk müşterin ben olurum herhaldew..e tabi bana göre birşey de olması çok önemli..

iişallahhh :pr:

euheue saol ama fikrimi değiştirdeim rent a hamsi tükanu açacağum euheuhe :cherry:

tamam arkadaşım öyle olsun hamsi dükkanı aç
ben sna burdan bedava hamsi yollarım ilk zmanlar.
idare edersin. sonra işi eline alınca ödeşriz:)

Yani enduro ile ya da chopper ile ölen olmayacak diye yukarıdan sana garanti mi geliyor :pl:
Kardeşim ölürse ölür . Bungee jumping yaparken de ölürsem kimseyi sorumlu tutmayacam diye kağıt imzalatıyorlar. Sen de imzalatırsın olur biter :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar