Arkadaşlar Fiyat Danışmak İstiyorum Size

Boştayken Motoru Red Linenın Sonuna Getirince Çat Etti İstop Etti.Birdaha Çalışmadı.Tamirci Morun İçin Komple Dağılmış Tamamen Değişmesi Gerekli Dedi. Fiyat Olarak 650 Tl Gibi Birşey Çıkarttı Motoru Sıfır Almıştım 3.500 'e Değmez 650 Tl Gibime Geliyor.
Markası Lifan Discovery 150

Görüşlerinizi Çok Merak Ediyorum.

Teşekkürler

Buyuk ihtimal kol cıkarmiştir veya subab kesmistir acmadin bilinmez motoru dagitip arizali parcalari internetten alirsan usta sana parcada kafaya gore fiyat cikartamaz

Soğuyunca da çalışmadığına göre sibop kesmiştir.Kol çıkarsa biyel kolu el sallar zaten.

Cevaplar İçin Teşekkür Ederim. Sokakta Ağlayan Bi Çocuk Vardı Kıyamadım Gel Motora Bindireyim Seni Dedim Boşa Aldım, Dur Demeye Fırsat Kalmadan Red Line Sonladı Çocugun Ağlaması Kesildi Motorda Haşat Oldu. Ayak Marşıda Kaskatı Kesildi Milim Kıpırdamıyor.

Çocuk 5-6 Yaşlarındaydı :)

Son Olarak Sibap Kesti Fakat Sadece Sibapda Değilmiş Problem , Bujinin İçerde Olan Kısmı Komple Erimiş.Gözümle Gördüm Onu Sökünce.

Son düzenleme:
Sorunun cevabı redline nın sonuna getirmek olabilir :) Geçmiş olsun aslında o kırmızı çizgi motoru zorlamayın dikkat edin diye var..

Hayırlı olsun tahminimden ucuza gelmiş.Bu arada tekrar rodaj yapmalısın motoruna umarım biliyorsundur

Redline ne işe yarar böylece görmüş olduk. Motorlarındaki devri kesiciyi iptal etmek için kafa yoran akıllılara selam olsun.

geçmiş olsun. bir şey sormak istiyorum. motora o şekilde gaz verilirken motor sıcak mıydı? yani bayadır çalışıyor muydu? yoksa ilk çalıştırmada marşa basıp çaat diye gaz mı verildi? ayrıca redline kısmında kaç saniye kaldı?
kolay gelsin.

F54

Geçen rampa da görmüşler seni dağıtmışsın şanzımanı freni :)

geçmiş olsun. bir şey sormak istiyorum. motora o şekilde gaz verilirken motor sıcak mıydı? yani bayadır çalışıyor muydu? yoksa ilk çalıştırmada marşa basıp çaat diye gaz mı verildi? ayrıca redline kısmında kaç saniye kaldı?
kolay gelsin.

16 Km Yol Yapmıştım Duralı 20 Dakika Falan Olmuştu Yani Daha Ilıktı. Saniye Bile Sürmedi Devir Sona Vurur Vurmaz Çat Etti Stop Etti :( Hatırlatma Gözünü Seveyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar