- Konu Yazar
bugün bi motor almak istedim markası mondial 150 zc scoteer başlangıç yapmak istedim 1200 tl fiyatı ama evde babamla ailemle sorun yaşadım motosiklet alıp ne yapıcaksın motosikleti her adam sürebilirmi o sürenler 12 14 yaşında başlıyolar sen süremessin düşersin sakatlanırsın 10 sene bide senle ugraşmayalım zaten işsizsin onun benzinini bakımını nasıl yaptırıcaksın hayatımda kendime ait hiç bişeyim olmadı alacagım zamanda hep önüme bir engel çıkıyo herşeye kızıyorlar dumbell agırlık aldım onu bile çöpe attı ailem çalışmayım diye babam araba aldı arabayı bile küçük kardeşime veriyolar bana bişey yok insanın ister istemez aklına kötü şeyler geliyo acaba ben delimiyim bende bişeymi var neden neden neden insanın ister istemez zoruna gidiyo temizlik işi buldum milletin pisliginimi temizliceksin dediler onuda gittim iptal ettirdim ne yapıcam şaştım kaldım arkdaşlar şimdi motosiklet sürmek için illa 14 yada 20 yaşındamı başlamak gerekiyo ben 30 yaşımdayım hiç motosiklet kullanmadım ama motosiklet ehliyetini bugün aldım sertifikayı ve motosikleti gerçekden seviyorum fikir edinmek istiyorum sizce kimseyi dinlemeden babamın lafınıda takmadan kendi başıma hareket edip almalımıyım işsizim topu topu 2000 tl param var ankarada ikamet ediyorum degerli yorumlarınızı degerli fikirlerinizi bekliyorum arkdaşlar şimdiden size çok teşekkür ediyorum...