arkadaşlar eğer yardınm ederseniz çok güzel olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uluslar arası bir motor sürücüsü olmak için ulusal yarışlara yani motogp rooki çaylaklar gurubuna katılmak için küçük yaştan neler yapılması gerekiyor bilginiz varsa esirgemeyin yoksa olmadığını beyaz edin lütfen

bilmiyorum ama araştırmayı bitirme kardeşim arkandayız inşallah türkiyenin gururu olursun ilerde sakın pes etme

gerçekten istiyorsan sakın bırakma bu işin peşini.motosiklet klüplerine üye olup yarışlara katılabilirsin.sonra gelirisi gelir zaten.ama senin yaşındakiler için pist yarışı yok sanırm.motocrosla başlayabilirsin mesela.:cat:

hım...aslında bende kucuklerden baslayabılırım....dur bırazda ben arastırayım...gercı bana barıs abı demıstı motocross yarıslarına katılabılırsın bu yasta dıye cıddı cıddı bende arastırayım bakalım....
pekı arkadaslar boyutu buyuklerınden cok az daha kucuk motocross hangı markanın var ?? baktım bulamadım...hepsı bumbuyuk...

Son düzenleme:
arkadaslar bu boyutları kucuk cross tıpı motor nerde satılır markası nedır ?? cvp verebılecek yok mu :silent:

arkadaslar ben cvp alamadım lutfen cevapp....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sorun var hiç cross bilmiyorum ayrıca 6 sene yurt dışında kaldım 2 dili ana dilim gibi bilirim almanca ve ingilizce pist yarışı yokmudur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar