Arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz...

Arkadaşlar daha önce sitemizde konusu açıldı mı bilmiyorum.

Murat Sevin (23 yaşında) isimli motorsever arkadaşımız 4 ay önce İzmir'de Alsancak Hava Gazı fabrikasının önünde geçirdiği kaza sonucu komaya girmişti. (Yüzün yarısını kaplayan kask kullanıyormuş ama kaskı çarpa anında kafasından çıkmış. Kazanın oluş şeklini bilen yok) Şu an kendisi hala Ege Üniversitesinin reanimasyon (yeniden canlandırma) bölümünde yatıyor.

Kendisi bir arkadaşımın kardeşi ve 140 gün geçmesine rağmen hala uyanmadı ama küçük küçük kıpırdanmalar var ve bazı tepkiler veriyor. Bu küçük şeyler bile ailesi için çok önemli bir umut kaynağı. Ailesi dışında kimseye göstermiyorlar kardeşimizi.

Kolundan ve kalçasından birçok ameliyat geçirdi, ama tabi kafasına aldığı darbe çok ağır olduğundan henüz komadan çıkamadı. Doktorlar da bekleyip göreceğiz diyorlar. Sizden tek isteyebileceğimiz güzel dualarınız, şimdiden teşekkürler.

rabbim acil şifalar versin allah yardımcıları olsun ailesi için çok zor bir durum dua etmekten başka çaremiz yok. :pale:

Allah c.c. şifa versin ümit kesilmez dualarımız arkadaşımızla.

allah acil şifalar versin yakınlarını en kısa zamanda sevindirsin.

Allah acil şifalar versin umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rabbim Hem o kardeşimizin, hem de yakınlarının yardımcısı olsun.

Çok sağolun arkadaşlar. Bu dualar ailesi için çok önemli.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Geçmis olsun.
Duzelir insallah.
Aile için çok zor bir durum.

ALLAH şifalar versin Çok zor durum.İnşaallah cenabahakkın takdiri ile eski sağlığına kavuşur.

Motosikleti
Hornet
Uzun zamandır siteye giremiyordum..Gene acı bi haber allah acill şifalar versin:(

rabbim inşallh sağlığına kavuşturur....hava gazı fabrikasının oradaki yol çpk kötü ya...ben hiç o yolu kullanmıyorum....gerçi izmirde hangi yol düzgünse....inaşallah kardeşimiz sağsalim hastaneden çıkar....

üzülüyorum abi bunları duyunca okuyunca nabim Umarımki inandığımız tüm kutsal güçler birkez daha yardıma gelir nediyimki :(

Kask var ve Kafadan çıkıyor eeeee ne anladım o kasktan markası modeli neymiş ki uzak durulsun ondan.

Son düzenleme:
Acil şifalar diliyorum,gerçekten sevdiğin birisinin böyle bir durumdayken elin kolun bağlı olması çok zor :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar