Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar diyelim krediniz sınırsız, hangi marka ve modeli alırdınız?
kredim limitsiz ama aldıkdan sonraki bakım benzin paralarıda limitsizmi bu önemli mevzu bende harley triumph derim ama vergisini benzinini ödiyemedikden sonra kapının önünde süs saksısı gibi durur..
eğer sadece motoru almak içinse o kredi piyasadaki en iyi en kaliteli 250cc lik motoru alırdım buda büyük ihtimal vtr250 olurdu birde harleydavidson v-rod alırdım v-rod un motorunu çıkartıp vtr nin motorunu taktırırdım geri kolon boşluklarıda orjinalindeki gibi krom parçalarla doldururdm motor gene dolu gözükürdü v-rot un motorunuda satardım vtr nin kasasınıda satardım ohh miss gibi 250 lik harleydavidson v-rot um olurdu vergisi düşük benzini az yakan ehh bir 140 da görse yeter işde şekli şemali yeter :mrgreen:
alırdım bir çin malı ayagımı yerden kessın yeter der Allah bereket versın dersım
bizim burda bir adam
var
"fakirin ümüdini s.....
hayal kuranıda s.....
kurmanıda s....."
Limitsiz kredi hmmmm güzel düşünce...
Hemen fikrimi belirteyim; bir adet BMW S1000RR ve bir adet BMW K1300R rica ediyim.
Yok yok, burda değil, paket yapın evde yiyicem
şu an aldığım motoru alırdım
ayrıca kredi sınırsız da olsa sonuçta geri ödemesi var
fazla açılmak doğru değil
hem piyango bana göre yanlış olduğu için oynamam, öyle yüksek bir miras payı da gözükmüyor şimdilik
ikinci elleri 45 bin € dan başlıyor 60 bin € ya kadar çıkıyor..Sıfırlarının fiyatını araştırma ihtiyacı içine girmedim, giremedim :salut: :queen:
Bu motosikletleri incelerken eğer gözünüze hoş gelmiyorsa (ki bence estetik budur) estetik aramayın, saf güç arayın..
İlk üretiminde V8 5.7 litre Corvette 350 hp motor kullanılsa da yetmemiş olacak ki 2000 lerden sonra 8.3 litre V10 500 hp motora geçilmiş :mrgreen:
Üstte linki verilen Dodge'dan farkı seri üretimde olması..Dodge ise konsept motor..