Arkadaşlar diyelim krediniz sınırsız, hangi marka ve modeli alırdınız?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konu taşınmış, moderatörüme teşekkür ederim. kusura bakmamıştır umarım.:wiinkk:

ohoo.. vakti zamanında açılmış ama pek bi geyikten soru olmuş :)

kredi geri ödenmiyormu? kredi sınırsın olsa ne olcak?

hadi gözümün alabildiğine param var, ve çok ufak kısmı bile oldukça yüksek bi meblağ tutuyor diyelim.. malum şu ortamda onca insan evine götürecek ekmek derdindeyken bizim motosikletlerlerler peşinde koşmamız doğru olmaz..

o küçük meblağ ile.. önce iki katlı bahçeli bi ev.. sonra yine bahçeli bi yazlık.. malum garajları da çok büyük olmalı..

arabalardan..
ford gt.. baracuda tarzı lacivert şeritli beyaz renk..
kırmızı beyaz bi şavrole :p
67-69 mustang abant yeşili..
Mustang GT500 Eleanor metalik gri..
bi bmw m3 kırmızı
bi z3 siyah

birkaç tane de corvette beyaz, kırmızı ve siyah renkler.. modelleri benim için özel olduğu için paylaşamayacağım..

bi tane de shelby.. civciv sarısı...

sonra gelelim motosikletlere...

iki ybr 125.. siyah.. mavi.. (keyif benim değil mi?)
bi gri cg 125

sonra gelelim asıl motosikletlere..
ninja 250 yeşil..
siyah er5 2 adet..
gri honda hornet 600-900
suzi gs500 lacivert beyaz..

mt03 beyaz
bmw gs650 beyaz..
bmw r1200
r6s siyah 2 adet..
r6
cbr600rr kırmızı beyaz
zzr600 kırmızı
cbr1000 siyah
r1 siyah
r1 gri..
hayabusa kırmızı beyaz
zzr1400 siyah
harley vdrop
kle500
klr650
drz400
artık ondan sonra bu makinelerin karşısına geçip izlemekten binemez hale gelirdim.. ama bütçeyi daraltacaksak..

er5, hornet, r6s, cbr1000 yeterli dir..

öncelikle sürekli kullanmak için honda goldwing 1800 alırdım.Daha sonra da her motor çeşidinin zevkinden tatmak için suzuki gsr 600,xj6,xj6 diversion,fazer,hayabusa,r6,r1,varadero,burgman 650-400,bir de crusier(marka farketmez) alırdım.veya bunları kullanmak için fırsat oluştururdum(kiralamak gibi).ama goldwing benim gönlüme taht kurmuş bir motorsiklettir.1800lük bir goldwingle tura çıkmak ne büyük bi keyiftir kullanıcılarından öğrenmek lazım :cherry:

öncelikle sürekli kullanmak için honda goldwing 1800 alırdım.Daha sonra da her motor çeşidinin zevkinden tatmak için suzuki gsr 600,xj6,xj6 diversion,fazer,hayabusa,r6,r1,varadero,burgman 650-400,bir de crusier(marka farketmez) alırdım.veya bunları kullanmak için fırsat oluştururdum(kiralamak gibi).ama goldwing benim gönlüme taht kurmuş bir motorsiklettir.1800lük bir goldwingle tura çıkmak ne büyük bi keyiftir kullanıcılarından öğrenmek lazım :cherry:

birde garaj alırsan tam olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 PM ----------

ama bütçeyi daraltacaksak..

er5, hornet, r6s, cbr1000 yeterli dir..

pek bir alçak gönüllü olmuş:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Custom chopper kendi isteklerime uygun tam bana özel yaptirirdim , o kadar param olacak yine gidip bir marka'mi alacam , kendime yeni marka yaptirip piyasaya sürerdim..

buna benzer bir konu vardı ve orada yazmıştım aynısını burada da yazayım. BMW R 1200 GS adventure alır tüm dağcılık ve kamp ekipmanlarımı yükler dünya turu yapardım.

Alın alın.. bişi dicem kredi sınırsız.. iyi güzel geri ödemesinden kimse bahsetmemiş?

Kredinin sınırsız olması değilde karşılıksız olmasını tercih ederdim madem ki bi hayal kurucam tam olsun.Sonuc olarak o krediyi yine ben ödiyeceksem yine en fazla 600 R :)

büyük şehirlere giderken otoban vb. yamaha yzf R1 siyahh

köye möye giderken hafif bozuk yollara bmw r 1200 gs adventureee

off road için 250lik bi crosss

bide şehir içi ybr 125 o ztn var

Yamaha Ybr 125 (Gaza gelip hız yapar öbür tarafa göç edersen diğer tarafta o bolca olan TL geçmiyormuş) Daha güvenli diye düşünüyorum.(Kendi Fikrim) Diğer taraftan parayı buldu ... kalktı demesinler. Bozmamak lazım.

29.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bu bebeği alırdım , çok pahalı olsa gerek ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar