Arkadaşlar çok Acil önemli Bi Konu Var

ewt dediğim gibi benim için çok önemli bi konu var aranızda elektronikten anlayan,baskı devre çıkarmayı bilen yada bu dediklerimi bi tanıdığına yaptıracak olan varsa şimdiden teşekkürler en geç yarın bana lazım şimdi resmi veriyorum ve sizlerden bu şeklin baskı devresini istiyorum mümkünse pc ortamında ?

eğer yapan olursa msn'm::[email protected]
yada cevabını tekrar buraya yollarsınız...

Super Moderator
Baskı devre hazırlamak için edinip kullanabileceğin en mantıklı program Eagle olabilir. Kısıtlı sürümlerine kolayca ulaşabilirsin; ki bu devre için de gayet yeterli olacaktır o versiyon.

Bu devreyi, Eagle'daki bileşenlerle tekrar hazırladıktan sonra baskı türünü seçerek hazır duruma getirebilirsin. İşlemlerin ondan sonraki kısmını da biliyorsundur sanırım. Kolay gelsin şimdiden...

Baskı devre hazırlamak için edinip kullanabileceğin en mantıklı program Eagle olabilir. Kısıtlı sürümlerine kolayca ulaşabilirsin; ki bu devre için de gayet yeterli olacaktır o versiyon.

Bu devreyi, Eagle'daki bileşenlerle tekrar hazırladıktan sonra baskı türünü seçerek hazır duruma getirebilirsin. İşlemlerin ondan sonraki kısmını da biliyorsundur sanırım. Kolay gelsin şimdiden...

sanada kolay gelsin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar