Arkadaşlar bu fotoğrafa bakmadan geçmeyin kesinlikle gülmekten gözlerinizden yaş gele

Arkadaşlar bu fotoğrafa bakmadan geçmeyin kesinlikle!

İşte fotoğrafçılığım sayesinde sizi bayağı güldürecek bişe yaptım umarım hoşunuza gider (rossi R1'den indi deveye bindi ahua ahua zuhaaa)

ya fotoraftan çok. senin motor dikkatimi çekti. gördüm ki senin motor da vites yok. otomotik yani. scooter gibi mi yok sa vitesi kendi mi atıyo.:silent:

Tam otomatik bu motor daha yeni geldi türkiyeyede mondialin sitesin de bulabilirsin ayrıntılarını güzel motor aslında eğer vitesle uğraşmak istemmessen... (arama yerine spatula yaz orda motor hakkında yazım var motor tanıtımı bölümünde istersen bi oku)

güzelmiş biraz daha çalışıp yazıların rahat okunacağı renkler kullanırsan kıvırırsın sen bu işi ;)

yarı otomatik vites nasıl oluyor, tam demişsin de? :)

Son düzenleme:
yani hiç giderken otomotik vitesli araba gibi kendi vites atıyormu. yoksa scooter gibi vitessiz mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puahhaaaa:mrgreen: :queen: esseke bınseymısın:queen:

bud

konuyla alakası yok belki ama..

scooterlar da bildiğin otomatik araba gibi değil mi?? nasıl yani vitessiz? tek vitesle mi gidiyorlar scooterlar??

Forumdan Uzaklaştırıldı
scooterda vıtes atma olayı yok tek vıtes derken??

çorbaya çevirmişsiniz komple başlığı:cherry:

yarı otomatik vites de vites ayakla değiştirliyor ama debriyaj yok gazı bırakıp vitesi atıp gazı açıyorsun

inşallah bende iyice çorba etmemişimdir:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
senınde corbada tuzun oldu:queen:

suda kaynatıyodur bu şimdi uzun yola gelmez radyatör hararet yapar:queen:

sossiye devyede binse yakısıoo abi...

rossii demek istedım
pardon

Son düzenleme:
Arkadaşlar tam otomatik vitesli motor aynı arabalrın tam otomatiği gibidir vitesi wardır ama manuel deildir yani belli bir devire ve hıza gelince kendiliğinden vites atar bunu yolda giderken motorun sesinden anlayabilirsiniz örn:Motoru çalıştırdığınızda 20 ye kadar ses yükselir 20 geçince bi geçiş hissedersinz motorun sesi kabalaşır bu belli hızlarda devir attırır yani
YAW SİZ FOTOĞRAFI YORUMLASANIZ :D

Gazı kapatıp açınca geçiyor otomatik vites... Bende bir ara Jawa mopet vardı iki vitesli oda öyleydi... Şimdi mondial 150 zat var oda öyle... Gazı kapatıp açınca vites geçiyor. Neyse Güzel bir fotomontaj. Eskiden bu programlar yokken bilgisayar yokken bayağı uğraşıyorduk Fotomontaj yaparken şimdi çok kolay Dekupe et yapıştır. Hatta çekimlerde bile Blue Box ta çek sonra başka görüntü üzerine montajla...Matrix gibi filmlerde örnekleri var...

Moderatör
Her$ey iyi guzeL, photoshop caLi$masi idare eder de... GuLmekten gozLerim ya$armadi.. Oysa ne umutLarLa girmi$tim ba$Ligi gorunce :p

zuhahhahahhaha ay gülmekten kendimi alamıyırum hahahhahahah
gülelim bari ayıp olmasın böle saçma sapan şeylere

Vites Yok

Scooter'larda otomatik Varyatör denen ve kayışlı bir güç aktarma sistemi var bildiğim kadarı ile.
Devir artar hız artar ve tersi.

Selamlar,
Özer

bud' Alıntı:
konuyla alakası yok belki ama..

scooterlar da bildiğin otomatik araba gibi değil mi?? nasıl yani vitessiz? tek vitesle mi gidiyorlar scooterlar??

Bu resmi nerden buldum merak ettim acikcasi. Israel kizil deniz yakinlarindaki bir benzin istasyonundan cekilmis. Yeri taniyorum acikcasi. Ama senin iscilik daha yeterli degil dostum ben gulemedim kusura bakma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar