dediğim gibi bu adreste var.ya arkadaşlar yok mu bunu nerden temin edebiliceğimizi sölicek biri nette aradım envai çeşit var ama bu model yok satılmıyo mu acaba sadece hediye olsun diye mi üretilmiş:silent:
burada var biraz pahalı gibi ama...
http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&urun_id=13257
dediğim gibi bu adreste var.
evet hocam teşekkür ederimhayırlı olsun çok kullanışlışlı gerçekten...
hocam montun yanında hediye olarak verdi satıcı arkadaşya arkadaşlar yok mu bunu nerden temin edebiliceğimizi sölicek biri nette aradım envai çeşit var ama bu model yok satılmıyo mu acaba sadece hediye olsun diye mi üretilmiş:silent:
sayın mod. arkadaşlar konu başlığının değişmesini rica ediyorum.....o BAYRAĞIMIZI SİMGELEYEN KUMAŞ VS. ŞEYLERE bez parçası denmesi beni üzüyor....lütfrn ilgilenin...
ilgilenen mod. arkadaşa teşkekkürler......
Buff bunu icat edip üreten firmanın markası. Kutup Ayısı'nda çok fazla çeşidi (hem model, hem de desen olarak) var. Ayrıca Oxford da bundan üretiyor. Kullanılan malzeme tam olarak aynı mı bilmiyorum ama modelleri çok sınırlı. Oxford markayı da Sirkeci'de Özen'den veya İstoç'ta Anes'ten bulabilirsiniz. Oxford'lar aşağı-yukarı 10 TL, Buff ise 29 YTL. Bu fiyatlar geçen ay böyleydi, şimdi değişmiş midir bilmem.
ya arkadaşlar yok mu bunu nerden temin edebiliceğimizi sölicek biri nette aradım envai çeşit var ama bu model yok satılmıyo mu acaba sadece hediye olsun diye mi üretilmiş:silent:
feyizoğlunda var ben ordan almıştım ayrıca ykm de de bol bol var haa bi de alsancak'da dağdeniz die kamp malzemeleri satan bi yer var orda da bulabilirsin
bu ykm konaktaki ykm di mi
bide ben bu modeli arıyorum Türk bayraklı olanı:silent:
evet canım konaktaki ykmama Türk bayraklı deseni bulman zor sanırım hediye amaçlı yapılmış o .. ama tavsiye ederim çok kullanışlı:cat:
montunda buffun da hayırlı olsun.güle güle eskit