arkadaşlar bu bandanaya benzeyen ürünün adı nedir?

abi ne güzel bişeymiş o ya hemde Türk bayraklı:cat: hocam markası falan yokmu nerden temin edebilirz bunu acayip hoşuma gitti tam ihtiyacım olan şey:silent:

BUFF dı galiba ya fuarda da yazmışlardı ama daha güzeli war ben ondan aldım üztü polar aşağı da hondanın amblemi var büssürü uzun bişey ama süper hem buhar yapmıyor hemde sıcak tutuyor

ya arkadaşlar yok mu bunu nerden temin edebiliceğimizi sölicek biri nette aradım envai çeşit var ama bu model yok satılmıyo mu acaba sadece hediye olsun diye mi üretilmiş:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de mont aldım yanında iki tane acaip şey verdiler. herbirinde beş tane sivri uc var ama 2 şer cm falan çapında uçlar. deri bişi ama üzerinde plastik parçalar da var. böyle baktığın zaman ele benziyor. el kılıfı olabilir mi aceba?
............................................................................................................................................
canım kardeşim. hakkaten nickin gibi olmuş :) bu sorun :)

ama şunu aldığın yerde sorsaydın ya :) siz bunu verdiniz ama bu nedir diyerekten

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Videodaki adam çok güzel şekillere soktu buf u :) bi şort etmediği kaldı meğerse buf negüzel kullanışlımyış tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan (motif olarak zevkinede hayran kaldım)

sayın mod. arkadaşlar konu başlığının değişmesini rica ediyorum.....o BAYRAĞIMIZI SİMGELEYEN KUMAŞ VS. ŞEYLERE bez parçası denmesi beni üzüyor....lütfrn ilgilenin...

ilgilenen mod. arkadaşa teşkekkürler......

Son düzenleme:
hayırlı olsun çok kullanışlışlı gerçekten...
evet hocam teşekkür ederim
ya arkadaşlar yok mu bunu nerden temin edebiliceğimizi sölicek biri nette aradım envai çeşit var ama bu model yok satılmıyo mu acaba sadece hediye olsun diye mi üretilmiş:silent:
hocam montun yanında hediye olarak verdi satıcı arkadaş
sayın mod. arkadaşlar konu başlığının değişmesini rica ediyorum.....o BAYRAĞIMIZI SİMGELEYEN KUMAŞ VS. ŞEYLERE bez parçası denmesi beni üzüyor....lütfrn ilgilenin...

ilgilenen mod. arkadaşa teşkekkürler......

hocam tekrar herkesten özür diliyorum, başlığı en başta yanlış ve saçma yazdım, ama düzeltim hocam.:rendeer:

Buff..

Buff bunu icat edip üreten firmanın markası. Kutup Ayısı'nda çok fazla çeşidi (hem model, hem de desen olarak) var. Ayrıca Oxford da bundan üretiyor. Kullanılan malzeme tam olarak aynı mı bilmiyorum ama modelleri çok sınırlı. Oxford markayı da Sirkeci'de Özen'den veya İstoç'ta Anes'ten bulabilirsiniz. Oxford'lar aşağı-yukarı 10 TL, Buff ise 29 YTL. Bu fiyatlar geçen ay böyleydi, şimdi değişmiş midir bilmem.

Buff bunu icat edip üreten firmanın markası. Kutup Ayısı'nda çok fazla çeşidi (hem model, hem de desen olarak) var. Ayrıca Oxford da bundan üretiyor. Kullanılan malzeme tam olarak aynı mı bilmiyorum ama modelleri çok sınırlı. Oxford markayı da Sirkeci'de Özen'den veya İstoç'ta Anes'ten bulabilirsiniz. Oxford'lar aşağı-yukarı 10 TL, Buff ise 29 YTL. Bu fiyatlar geçen ay böyleydi, şimdi değişmiş midir bilmem.

dostum evet kutup ayısında model çok ama arkadaşa verilen Türk bayraklı modelinden hiç biyerde yok yada var belki ama ben bulamadım:salut:

feyizoğlunda var ben ordan almıştım ayrıca ykm de de bol bol var haa bi de alsancak'da dağdeniz die kamp malzemeleri satan bi yer var orda da bulabilirsin

mCk

cunku arkadasa verılen normal kumastan yapılmıs fakat buff ın kullandıgı kumas degısık yane aynısını aslında sızde kumastan yapabılrsnz
kuması alıp bırbırıne aynı sekılde dıktıgınzde aynı seyı yapmıs olacaksnz ıster polardan ıster baska bır kumastan

evet canım konaktaki ykm :) ama Türk bayraklı deseni bulman zor sanırım hediye amaçlı yapılmış o .. ama tavsiye ederim çok kullanışlı:cat:

teşekkür ederim bakıcam en kısa zamanda gerçekten süper bişeymiş:cat:

izmire hala yabancıyım o yüzden sordum başka varsa diye:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar