arkadaşlar bu bandanaya benzeyen ürünün adı nedir?

arkadaşlar böyle bir konu açtığım için sizlerden özür dilerim ama bugün fuardan mont aldım ve yanında bir bez parçası verdiler hediye olarak, bu şeyin adı nedir ve nerede niçin kullanılır?

işte resmi

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya kafana bandana ya da fular olarak kullan işte.:p

hocam 15-20cm genişliğinde, boru gibi ortası boş, kafamdan geçirip fular gibi takayım dedim ama geçiremedim, yırtarım diye

soğukta binersen motora boğazın şişmesin diye boynuna sar onu :)
ayıptır sorması mont ne aldın ve kaça aldın öğrenebilirmiyim

soğukta binersen motora boğazın şişmesin diye boynuna sar onu :)
ayıptır sorması mont ne aldın ve kaça aldın öğrenebilirmiyim
anladım, montuda 180tl ye fuardan aldım, markası da held.
Buff çok kullanışlıdır yırtılmaz boynuna kadar indir sen...

eyvallah hocam, dediğin gibiyse iyi bişey desene:mrgreen:

Merhaba,
Eğer BANDANA ise şu şekilde kullanılıyormuş.

http://www.evisor.tv/tv/motorrad-schule/was-ist-ein-buff-1070.htm

hocam aynısı, süpersin, vede videoda izlediğim kadarıyla süper kullanışlı bişey, tekrardan çok sağol:cat:

Son düzenleme:
Buff bayağı iyi birşeymiş yaa ben de temin edeyim. Çok ihtiyacım oluyor :mrgreen:

Bana da bu bezi(ya da her neyse) motoplus'ta castrol verdi.Ama yanında kullanım kılavuzu da vardı.Bu kılavuza göre bere,sahra bandanası ve korsan bandanası olmak üzere 3 şekilde kullanılabiliomş.Bunun içn nasıl yapıldığını gösteren şekiller de vardı yanında.İnternette var mıdır bilmiyorum ama Buff değil sanırım.

1 yıldır kullanıyorum. Çok kullanışlı, ayrıca bayilerde yaklaşık 10-15 çeşidini bulabilirsiniz. Ekipmanınıza uygun olan rengi kesin vardır.

DSC01467.jpg

TerrY180.jpg

Bu şekildede maske oluyor. Çok işe yarıyor. İyiki almışım.

Bu arada arkadaşlar. KAskı takarken maske iniyor biraz. Bu yüzden benim gibi tam çekmeden kaskı takarsanız doğru hizaya iniyor :cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar böyle bir konu açtığım için sizlerden özür dilerim ama bugün fuardan mont aldım ve yanında bir bez parçası verdiler hediye olarak, bu şeyin adı nedir ve nerede niçin kullanılır?

işte resmi

yanlış görmediysem TÜRK bayrağı şeklinde bi bez...ama bez parçası demen biraz ağır olmuş..sonuçta ülkemizin simgesini taşıyor bence konunun başlığı değişsin lütfen..........:silent::silent::silent:

yanlış görmediysem TÜRK bayrağı şeklinde bi bez...ama bez parçası demen biraz ağır olmuş..sonuçta ülkemizin simgesini taşıyor bence konunun başlığı değişsin lütfen..........:silent::silent::silent:

:pale::pale::pale:
aynı şeyleri yazacaktım arkadaşım yazmış teşekkürler
arkadaşım lütfen bu hatayı düzelt:cat:

güle güle eskit. darısı motora artık
teşekkür ederim hocam
hayırlı olsun çok kullanışlışlı bi bezmiş
aynen:mrgreen:

hocam sen ve diğer tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum ve hemen başlığı değiştiriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar