arkadaşlar bizimde bi motorumuz çalındı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah tez zamanda ve sapasağlam bulunur.

Yalnız, merakımı bağışlarsan;

arkadaşlar bizim de bi motorumuz çalındı

Bu motoru kaç kişi kullanıyordunuz? Daha doğrusu kaç sahibi var bu motorun? :pr:

Topici ayakta tutmalıyız arkadaşlar...
Motosiklet yeni çalınmış..Belki okuyupta plakadan aklında kalan olur..

abi sorunun cevabını verdim bile
en tıkırından:cherry:
he eğer bulucak biri varsa
şurayada bi baksın :queen::queen:
http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/34407-motorum-calindi-yamaha.html

Dostum geçmiş olsun..İnşallah bulunur....
Gökhan Umut vermiş gibi olmuyum ama senin motor hala piyasada sanırım yakın zamanda yani şu 3 ay içinde tam hatırlamıyorum ama yandaki R6 ve maykılmı ne yazıyo onlardan hatılıyorum gördüm E-5 te havaalını sefaköy civarında.. ama detayları hatırlamıyorum sadece R6 olduğu için aklımda.. ben R6 la kaza yaptım ordan göz aşinalığı hemde makinan güzelmiş ama nasip be dostum bbulunamassada dert etme kendine..

34 ts 0139 cbr ef 600 mavi beyez 2000 model motorumuz
kadıköy moda dan çalındı gören duyan arkadaşların bana bildirmelerini rica ederim ulaşım no 05359672737 şimdiden teşekkür ederim

geçmiş olsun
harbiden baya bi rüzgarmışsın be dostum videodaki motor deme sakın :queen:

Dostum geçmiş olsun..İnşallah bulunur....
Gökhan Umut vermiş gibi olmuyum ama senin motor hala piyasada sanırım yakın zamanda yani şu 3 ay içinde tam hatırlamıyorum ama yandaki R6 ve maykılmı ne yazıyo onlardan hatılıyorum gördüm E-5 te havaalını sefaköy civarında.. ama detayları hatırlamıyorum sadece R6 olduğu için aklımda.. ben R6 la kaza yaptım ordan göz aşinalığı hemde makinan güzelmiş ama nasip be dostum bbulunamassada dert etme kendine..

geçmiş olsun
harbiden baya bi rüzgarmışsın be dostum videodaki motor deme sakın :queen:

Videodaki motor:queen::queen:Videodaki rüzgar hakan:farao::farao:
Neyse o konu ayrı bu konu ayrı...Geçmiş olsun abi inşallah en kısa zamanda bulunur...

Hakan tekrar geçmiş olsun..
Resimleri ve sizin tarafınızdan belirlenmiş bir özelliği,şekil,
amblem,parça değişikliği varsa
onlarıda belirtsen iyi olur..

Bende Moda'da oturuyorum. Çok geçmiş olsun. Çalan kişi buralarda dolaşmaz ama şüphelendiğim bir durum olursa sana haber veririm.

geçmiş olsun rüzgar bi de resmini koysaydın daha yardımcı olurdu istanbuldaki arkadaşlara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar