arkadaşlar bir kaç motor arasında kararsızım yardımlarınız bekliyorum

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba , herkese sağlıklı kazasız belasız sürüşler diliyorum

nisan ayı içinde motor alacağım kafamda taşlar yerine oturmaya yavaş yavaş başladı vitesli mi otomotikmi , commuter scooter mi derken scooter almaya karar verdim ama hangisini alayım , motor kullanmaya yeni başladım ve 7 nisan direksiyon sınavım var kazandığım taktirde motorumu alıcam o yüzden nisan ayını bekliyorum sizlerin yardımına ihtiyacım var , hem yeni başlayan için hemde ikinci eli üzmeyecek ilerde satarken bir motor alayim istiyorum ve aşağıdaki modelleri düşünüyorum

1. Honda pcx 125

2. Daelim S3 Advance 250

3. Sym fiddle 3 125

4. Sym GTS 250i EVO

biraz motorlar arasında cc farkı ve kalıp farkı var biliyorum ama ben yinede yazdım ve sizin önerilerinizi dinlerim arkadaşlar saygılar herkese

Sym gts 250i evo güncel bir model değil o yüzden satarken prim yapmaz. Ama aralarında en dikkate değer model de gts250 evo.
Satarken sıkıntı olmasın çabuk gitsin derseniz de pcx 125.. Ön camı givi uzun camla değiştirip lastikleri de michelin city grip yaptınız mı şehir içi için ideal olabiliyor.

bence pcx 150 al,hem 125 den biraz daha güçlü hem satması kolay
haa bütçe el veriyorsa yamaha xmax açık ara her yönden en iyi ve makbul olanı

Son düzenleme:

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Saydığı motorlarda kombine fren var. T ecrübe yoksa maxi scooter almaman taraftarıyım. Ne kadar hafif o kadar iyi bana göre

faz

Öncelik kullanım.bu motoru nerede kullanacaksın .Eğer çoğunlukla kısa mesafe gezi alışveriş ise Sym fiddle 3.hafta sonları uzun giderim 150 200 km gezerim dersen daelim .Eğer 1çay sonra motor değiştireceğim dersen pcx derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar