Arkadaşlar bi yardım lütfen ...

Öncelikle hepinize selamlar ...

Benim asya 100-8 cup motorum çalındı gece geç saatte, izmirde karşıyakada oturuyorum motorumun plakası ( 35 KUN 32 ) kilitlememe ve direksyon kilidi dahi kapalı olmasaına rağman motor buhar olup uçtu sanki ...
Hemen karşıyaka karakoluna baş vurdum şuanda karakolluk bütün işler tamam ama hepimiz biliyoruzki polisin işi ile zor daha ilk motorum oldugu için baya acısı var üzerimde ama elimden gelen herşeyi yapıyorum birde sizinle paylaşmak istedim bütün izmirli arkadaşlarımın yardımını bekliyorum teşekkürler ...

Motorumu Gören yada yerini bilen bütün arkadaşlarım bana ulaşırsanız sevinirim ... 0506 486 28 58

Herkeze şimdiden teşekkürler :)

saol arkadaşım ilgin için inşallah hepimizin temennisi ...

Mersin İl Temsilcisi
söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
istenirse 1 saat içinde bu-lu-nuur..

oh bee... susmadım!

Geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm gerçekten mal canın yongasıdır inşallah bulunur.

söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
istenirse 1 saat içinde bu-lu-nuur..

oh bee... susmadım!

elbette bulunur,
işin içinde faili mechul cinayet olsa.
tüm mobeseleri ve etraftaki cameraları kontrol ederler ve bulurlar.
en azından teşhis edilirdi,

ama işte işin içinde motor oldugundan sadece yolda rast gelınırse bulunur,

İnş En Kısa Sürede Bulunur Motorun...

saolun kardeşlerim inşallah bulunur bakıcaz artık sabırla bekliyorum :)
saolun yorumlarınız için ...

hocam sana direk açık adres verim istersen ...
karşıyaka çarşının ordaki alibey hamamını bilirsin benim evim onun bi arka sokagında 1877skk

Ben motorumu bizim balkon boşlugunun altına bırakırdım hep duvara doğruda direksyonu çevirip kilitlerdim ...

gemiş olsun arkadaşım inşallah bulunur..bende karşıyaka dayım..gözüme ilişirse hemen haber veririm...

arkadaşlar motorum bulundu ...

Hepinizin çabaları için çok teşekkür ederim

Motorum dün gece saat 22:00 sularında karakoldan gelen bi telefonla yunusların motorumu buldugunu bildiren bi telefon aldım doğruca karşıyaka çarşıdaki karakola gittim ve motorumun üzerinde 15 yaşında bi çocugun oldugunu sölediler çalan hala belli değil karşı tarafın bana sölemesine göre motoru biz çalmadık o çocuk benim yiğenim 300 lira karşılıgı satın aldık motoru die bi açıklama yaptı bana pek inandırıcı gelmedi ama sonuç olarak motor bulundu ve yaklaşık 1000 km yapılmış motorla ayriyetten resimde gördüğünüz maviışıklar motorda yoktu ve arka çamurluk sökülüp bildiğiniz raceinge benzetilmeye çalışan bi çamurluk takılmıştı motorun yeni resimlerini bi ara buraya koyucamsizinde aklınızdaki soru işaretleri kalksın ...

İYİ FORUMLAR :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar