Arkadaşlar bi yanlışlık olmasın

5 gün önce Honda Beat aldım. Depoyu fulledim 18 YTL'ye. (6 lt) 183 km oldu çeyrek depodan daha fazla benzin var.
Acaba yeni makine azmı yakar çokmu, yani kullandıkça yakıt sarfiyatı artarmı azalırmı?

Bide bu meret çok çabuk soğuyor yav. Akşam eve bırakıyorum, sabah bi türlü çalışmıyo. Yani çalışıyoda marşı alınca bırakırsam hemen stop ediyo illa ki gaz vericem durmadan. Acaba bütün yeni motorlar yada beatlar böylemidir. Ne yapmam gerekir arkadaşlar.
Teşekkür ederim.

Arkadaşlar yardımcı olduğunuz hatta başlığımı okuduğunuz için bile teşekkür ederim. Motorcu dayanışmasıymı....... PEH.

Son düzenleme:
Forumda herkes herşeyi bilmiyor olabilir. Bilenler şu an forumda olmayabilir. Bilmeyen birisinin birşey yazmasının sana ne faydası olacak? Hemen sitem etmen yersiz. Kaldı ki aradın mı honda beat ile ilgili genel bir konu başlığı var mı diye? Her motorun her sorununun ayrı başlıklarda yazılmsındansa aynı genel başlıkta toplanması sonraki kullanıcılar için daha yararlı olacaktır.

arkadasim motorun hayirli olsun...yanliz sunu bilmelisinki her motorun.yazlik ve kislik olmak uzere senede en az 2 sefer bakima girmesi gerekir..gerci ben surekli buyuk motor kullandim..scooter ile aram yoktur ama genel mantik olarak soyluyorum..bakim donemlerinde kislik ve yazlik olarak..rolanti ayarlari vardir..eger motor kisminda karburatoru bulursan..muhtemelen ufak bi vidasi olmali onunla ayarliya bilirsin,yok kendine guvenmiyorsan,atla git servise,2 dakikada bi tornavida ile ayarlarlar...rolanti doneminde hangi motorun ne yakacagi belli olmaz..bu yuzden rolanti doneminin bitmesini bekle derim...yolun ve farin acik olsun dostum..hayirli olsun motorun..

DUDULALA' Alıntı:
5 gün önce Honda Beat aldım. Depoyu fulledim 18 YTL'ye. (6 lt) 183 km oldu çeyrek depodan daha fazla benzin var.
Acaba yeni makine azmı yakar çokmu, yani kullandıkça yakıt sarfiyatı artarmı azalırmı?

Bide bu meret çok çabuk soğuyor yav. Akşam eve bırakıyorum, sabah bi türlü çalışmıyo. Yani çalışıyoda marşı alınca bırakırsam hemen stop ediyo illa ki gaz vericem durmadan. Acaba bütün yeni motorlar yada beatlar böylemidir. Ne yapmam gerekir arkadaşlar.
Teşekkür ederim.

Arkadaşlar yardımcı olduğunuz hatta başlığımı okuduğunuz için bile teşekkür ederim. Motorcu dayanışmasıymı....... PEH.

Ne oldu "DUDULALA" memnun olmadın mı motorcu dayanışmasından:silent: ...

arkadaşlar fazla dayanışmayalım arkadaş sıkıntı yapıyor,

Bende okudum ama bilgim yoktu yazmadım. Bundan alınganlık yapmayalım lütfen. Burada onlarca adam bir çok soruma belki anında değil ama fırsat buldukça yazdılar. Ayrıca herkes daimi klavye başında olmaz ki. :pale:

yeni makina motorun parçalarının birbirine tam alışmamasından dolayı fazla yakar...rodajdan sonra benzin tasarrufun artacaktır

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
DUDULALA' Alıntı:

2005 yılında üye olmuşsun.Toplamda 30 mesaj bile atmamışsın foruma.Araştırmadan cevaplar ayağına gelsin istiyorsun, hem de anında istiyorsun.
olduu
Senin dayanışma mantığın biraz farklı heralde...

Arkadaşlar özür dileyerek herkese teşekkür ediyorum. Dayanışanlarada ayrıca

Arkadaşlar da senin düştüğün hataya düşmüşler. 2 dakika cevap yazmadın diye taarruza kalkmışlar (Hissediyorum, birazdan herkes bana yüklenecek).

watercolours kardeşim. arkadaş 18 dakika da isyan etmiş.Ben de size herkesten önce yükleneyim dedim,arzunuz üzere.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bounce: bırakın...bırakın kızı...:p bizans kargası..dudulala..:) yaw arkadaşı tanırım kötü bir niyeti yoktur, bu aralar biraz gerginmi ne..:silent:
sende biraz düzgün anlat derdini dudulala kardeş..:cat: adamlara mecburmuşlar gibi sorma bilen kişinin zaten yazacağı birşeyler vardır, azına zıçmadıklarına şükret..:p :p :mrgreen:

Mondial HS 150 60 ı geçmeden 100kmde 2,23 lt yakıyor
Bizzat test ettim 1 depo ile 282 km yaptım !

E "dudulala" bende özür dileyeyim bari yüklendiğim için ama.... yani tam dayanışı - cak tım ki senin o satırın sarstı beni... neyse istediğin bilgiye ulaştıysan ne mutlu bize...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar