Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben yeniyim bana yardımcı olucak var mı !
Motorsiklet alıcam ve bu işte yeniyim daha ilk defa kullanıcam ve alıcam motor ya ; 2006 model yamaha r6 yada honda cbr 600 rr hangisini almalıyım yada daha düşük bi motor mu almalıyım , bana yardımcı olursanız sevinirim.
Motorsiklet alıcam ve bu işte yeniyim daha ilk defa kullanıcam ve alıcam motor ya ; 2006 model yamaha r6 yada honda cbr 600 rr hangisini almalıyım yada daha düşük bi motor mu almalıyım , bana yardımcı olursanız sevinirim.
:silent:
Acaba imla hatası mı var yoksa ben mi yanlış okuyorum... Arkadaş ne yapıyorsun ya.... Hem ilk defa hem 600 cc, yapma etme... Arkadaşların tavsiyelerine ve konuyla ilgili topiklere bir arama yap, sonuçları değerlendir. Tekrar düşün sonra bir mail daha at... Tekrar konuşalım... Ben de senin gibiyim ama tavsiyeleri dinleyerek en fazla 250 cc'lik bir alete göre hazırlanıyorum o da Honda'nın 1 ve 2 eğitim sürüşlerini bitirdikten sonra... Etme eyleme... :rendeer:
arkadaşım sport modeller isterse125 cc olsun başlamak için iyi modeller değildir.
eğr illa yüksek cc ile başlamak istiyosanda bu yazıyı bi sonuna kadar oku.
Ankarada bildiginiz , kurs verecek kendi motoru olucak bi sürücü kursu varmı ben hiç rast gelmedim bileniniz varsa yazarsa sevinirim;Verdiginiz degerli bilgiler içinde ayriyetten çok teşekkür ediyorum herkesin cevaplarını dikkate alıcam buna emin olabilirsiniz.