Arkadaşlar ben yeniyim bana yardımcı olucak var mı !

Motorsiklet alıcam ve bu işte yeniyim daha ilk defa kullanıcam ve alıcam motor ya ; 2006 model yamaha r6 yada honda cbr 600 rr hangisini almalıyım yada daha düşük bi motor mu almalıyım , bana yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşgeldin.Siteyi güzel bi incele,konuyla ilgili baya bilgi var.Çok yararlı olacağından eminim.

600 cc?? hastahane masrafları kime ait olucak?yoksa yaşamaktan mı sıkıldın?önce bunun cevabını ver...

600cc ufak gelir direk bi hayabusa al anca tatmin eder:queen:
bu konu da sitede oldukça cok yazı war ararsan rahatlıkla bulursun

my10ez' Alıntı:
Motorsiklet alıcam ve bu işte yeniyim daha ilk defa kullanıcam ve alıcam motor ya ; 2006 model yamaha r6 yada honda cbr 600 rr hangisini almalıyım yada daha düşük bi motor mu almalıyım , bana yardımcı olursanız sevinirim.
:silent:
Acaba imla hatası mı var yoksa ben mi yanlış okuyorum... Arkadaş ne yapıyorsun ya.... Hem ilk defa hem 600 cc, yapma etme... Arkadaşların tavsiyelerine ve konuyla ilgili topiklere bir arama yap, sonuçları değerlendir. Tekrar düşün sonra bir mail daha at... Tekrar konuşalım... Ben de senin gibiyim ama tavsiyeleri dinleyerek en fazla 250 cc'lik bir alete göre hazırlanıyorum o da Honda'nın 1 ve 2 eğitim sürüşlerini bitirdikten sonra... Etme eyleme... :rendeer:

yeni baslayan biri için 600 cc.eger kullanırsan birdahaki msj sanırım diger taraftan atmak durumunda kalırsın dostum:):)

Ankarada bildiginiz , kurs verecek kendi motoru olucak bi sürücü kursu varmı ben hiç rast gelmedim bileniniz varsa yazarsa sevinirim;Verdiginiz degerli bilgiler içinde ayriyetten çok teşekkür ediyorum herkesin cevaplarını dikkate alıcam buna emin olabilirsiniz.

125 cc den yukarısı ölüm makinası senin için

125 ten yukarısından kaç
bende bi tane satılık 125 honda var
istersen bi ara konuşalım 0535 338 08 30 izmirdeyim

Oku my10ez oku,abicim! Yukarıdaki verilen linklerde sana gayet yardımcı olacaktır.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar