arkadaşlar ben moto kurye olmak istiyorum yardım :)

Nasıl yani? İkinci iş olarak mı yapacaksın, yoksa gündüz yatacakmısın anlamadım?

Bu arada crx motordaşmışız, renklerde aynı. :)

2. iş olarak yapmayı düşünüyorum.zaten iş çıkışı kendi motorumla geziyorum.
böyle yaparsam hem motorum eskimez hem ekonomime katkı olur :D

siyah ybr. istanbula en yakışan motor bence :cat:

jawayı da çok severdim eskiden.benzin ucuz olsa direk bir 350 ogar çekerdim altıma

Bende düşünüyorum bu aralar baya bilgi var forumda fakat genellikle kış ile ilgili bu mevsimde izmirim lüks semtlerinde problem olurmu ki paket servis:silent:

arkadaşlar başka iş yapın ben yıllardır bu işi yapıyorum ve şu an sırf bu işten kurtulmak amacı için açık ögretim okuyorum kimselere tavsiye etmem

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vasıfsız iş olarak görülüyor motokuryelik, halbuki git Abd'ye Avrupa'ya belki en karizmatik iştir.

F54

bende de ehliyet olduğu için yemek yemeye gittiiğim kebab çı teklif etti aylık 900 sigorta motor ondan zaten şehir içi olduğu için servis gereksiz fakat bu havada işsiz kalmadığım sürece gittmem gitsem bile boş kalmamak için orada çalışırken başka iş ararım yani açıkçası trafikteki canavarlara fazla dayanacak sabır yok bende olanları da allah korusun kuryelik zor iş

kuryeliği sezon işi olarak yapılmasını öneririm...kışın bu işi her adam yapamaz...çok güçlü bir bünye ve sabır ister...kışın bu işi yana da helal olsun derim...

kuryeliği sezon işi olarak yapılmasını öneririm...kışın bu işi her adam yapamaz...çok güçlü bir bünye ve sabır ister...kışın bu işi yana da helal olsun derim...

sana kesinlikle katılıyorum....
ama laf olsun torba dolsun iki satır motosiklet sevdam var birazda kuryelik yapayım diye bulaşmaya gelmez 100 kere düşünüp 1 kere karar vermek lazım velasılı zorrr zanaat ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar