Arkadaşlar ben geldim.

çocukluktan motor hastası, motor sevdalısı, her gördüğü motosiklet sürücüsü can dostu, iki tekere saygı ve sevgi duyan bir kardeşiniz. Hepinize sevgiler selamlar. şimdilik honda cgl 125 kullanıcısı, nasibolursa bmw 650 gs hastası kardeşiniz. Mehmet güntekin / denizli

herkse merhaba bende iki teker sever olarak s,zler,n arasında lmak istedim. Daha motor alamadım ama araştırmalarım devam ediyor...

çocukluktan motor hastası, motor sevdalısı, her gördüğü motosiklet sürücüsü can dostu, iki tekere saygı ve sevgi duyan bir kardeşiniz. Hepinize sevgiler selamlar. şimdilik honda cgl 125 kullanıcısı, nasibolursa bmw 650 gs hastası kardeşiniz. Mehmet güntekin / denizli

mehmet kardeş hoşgeldin umarım aramızda keyifli vakit geçirirsin:rendeer:
herkse merhaba bende iki teker sever olarak s,zler,n arasında lmak istedim. Daha motor alamadım ama araştırmalarım devam ediyor...

sizde hoşgeldiniz :rendeer:umarım en kısa zamanda istediğiniz motora kavuşursunuz :cat:

ikinizde hoşgeldiniz umarım istediğiniz motorlara en kısa sürede kavusursunuz ve sitemizde istediğinizi bulabilirsiniz

merhaba arkadaslar bende sızlerınde belırttıgı gıbı cocukluktan berı sevdalıyım anca emeklı olduktan sonra bu sevdamı ancak gerceklestırebıldım saglıklı gunlerde duzeylı sohbetler etmek dıleklerımle

Nasibolursa 3 ay sonra ben de emekli oluyorum. şimdiden uzun yolculukları hayal ediyorum. Bmw ile ilgili forumdaki arkadaşın yazısını okuyunca endrue gurubunda ne alacağımı şaşırdım. Tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim.

aramıza hoşgeldiniz..ALLAH gönlünüzdeki motosikletleri nasip etsin inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar