Arkadaşlar Aprilia Rs 125 mi yoksa hyosung gt250r mi geçer?

Arkadaşlar bazılarınızında bildiği üzere 1-2 hafta önce rs 125 aldım.Şu anda yurtdışından orjinal pistonunun gelmesini bekliyorum.gt250r si olan bir arkadaşım piston geldikten sonra yolda gözükme gözüme gibi laflar soktu.Sizce bu iki motordan hangisi daha hızlı gider,hangisi daha seridir?

Arkadaşım ben 2 motosikletide kullanmadım fakat biraz daha detaya inmen gerektiğini düşünüyorum yani senin rs kaç model arkadaşının gt250r kaç model yazarsan arkadaşlar daha net bilgiler verebilir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gt250r si olan bir arkadaşım piston geldikten sonra yolda gözükme gözüme gibi laflar soktu.Sizce bu iki motordan hangisi daha hızlı gider,hangisi daha seridir?

bu bir arkadaşın arkadaşa söyleyeceği bir söz gibi durmuyor. bence sen arkadaşını değiştir daha iyi :)

vay mehmet hayırlı olsun...güle güle kullan...

bence rs ve gt hemen hemen kafa kafaya gidecektir...ufak bi farkla geçebilirsin gibime geliyor ama deneme bence yeni piston vs başına iş açmayasın sonra:wiinkk:

RS 125'i kullanan bir arkadaşım vardı. Motorun çok iyi hızlandığından bahsediyordu. Sözüne güvendiğim bu arkadaşın dediklerinden yola çıkarak belli bir mesafeye kadar Hyosung'ı yenebileceğini tahmin ediyorum. En doğrusu deneyip görmek gerek. Yalnız motorun çok iyi toplanmış olması gerekli yoksa yerde sürünür.

Not: Denemeyi yolda yapmayın. Trafiğe kapalı bir alanda yapın.

hysounglarda çok devirli kullanınca dağıtıyor kendini, siz en iyisi denemeyin :queen:

vay mehmet hayırlı olsun...güle güle kullan...

bence rs ve gt hemen hemen kafa kafaya gidecektir...ufak bi farkla geçebilirsin gibime geliyor ama deneme bence yeni piston vs başına iş açmayasın sonra:wiinkk:

Teşekkür ederim aykut abi.Zaten motoru topladıktan sonra bi rodaj gezisine çıkarım :cat:

Arkadaşım ben 2 motosikletide kullanmadım fakat biraz daha detaya inmen gerektiğini düşünüyorum yani senin rs kaç model arkadaşının gt250r kaç model yazarsan arkadaşlar daha net bilgiler verebilir...

Modelle alakası yok eski modeller daha güçlü :cat:

Eski modelse şansı dahada yükselir arkadaşın :D Benim yazdığımdan eski modelse gt250r a geçilirsin gibi birşey anlaşılmıyordur umarım... Eski modeller nasıl daha güçlü oluyor extrema değişen emisyon normları yüzünden hp mi düşürülüyor ???

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zaten bu hyo lar motorların başına dert oldu..Saldırmadıkları model yok...

Önce Mz Sonra Rs... Gidin kardeşim kendi denginizle dans edin...

gt250r = Ninja250
gt250r = Rs250

Kıyaslanacaksa bunlar la olmalı.... :p:p

Bana zorla Mz aldıracaklar sonunda....
İkisini yarışa sokup aralarından geçip gidicem....... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gt 250 R Yalan olur Kalır Rs 125 Yanında :) + Mesafe uzarsa Gt 250 R Krank milini eline aLıp öyLe devam edEr :) Yola Çünki Sen 165 - 170 Deyken o makine o hıza çıktığında Krankı büyük risk altına sokmş olucak :D ve bu bi süre snra ona krank kırığı olarak qeri Dönücektir. :) O yüzden Sen yanına uzuuunca bi halat aL :) aLki onun krank yalan olunca çekebilesin :)

aLp Demişsinki Gt 250 R Ninja 250 ile kıyaslansın münakaşası bile söz konusu olamaz Hyo nun ibresinde 185 i Görme ihitmalin hiç yok :) hem kawa kadar sağlam teknolojiye sahip diiL hemde beygire :) Veya Demişsin ki Gt250 R Rs 250 kıyaslansn :) Rs 250 Hakkında extremadan biLqi aLınız :D 600 Lüq Makine qbidir Rs 250 Deler qeçer Kawayıda hyoyuda :D F Le De Beraber Kalkar :) yani Demem o Hyo Hiç birisi iLE Kıyaslanamaz :) o ayrı bişiy :d qidin Dorado ile kıyaslıyın hyoyu veya CBR 125 Le :)

Eski modelse şansı dahada yükselir arkadaşın :D Benim yazdığımdan eski modelse gt250r a geçilirsin gibi birşey anlaşılmıyordur umarım... Eski modeller nasıl daha güçlü oluyor extrema değişen emisyon normları yüzünden hp mi düşürülüyor ???

Aynen öyle..
Ve eski modellerde çift exup var :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 PM ----------

Zaten bu hyo lar motorların başına dert oldu..Saldırmadıkları model yok...

Önce Mz Sonra Rs... Gidin kardeşim kendi denginizle dans edin...

gt250r = Ninja250
gt250r = Rs250

Kıyaslanacaksa bunlar la olmalı.... :p:p

Bana zorla Mz aldıracaklar sonunda....
İkisini yarışa sokup aralarından geçip gidicem....... :queen:

Aynen abi katılıyorum :p
Ama karşılaştırmada bir hata var
gt250r=rs250 olmaz rs125 ancak :queen:

RoMe0 a katılıyorum. çift zamanlı bir rs125 hyo 250 ile kıyaslanamaz bile. Her türlü Rs alır anahtarı tabi yarış benzin bitmeden biterse :D :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aynen öyle..
Ve eski modellerde çift exup var :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 PM ----------

Aynen abi katılıyorum :p
Ama karşılaştırmada bir hata var
gt250r=rs250 olmaz rs125 ancak :queen:

Olmaz..Dengi dengine madem....
GT250R = RS250

:queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aprilia rs250
Suzuki RGV 250
Honda NSR250
YAMAHA TZR 250