arkadaşlar alırım bi hayrlı olsun, Allahım hayalini kuran herkeze nasip eder inş amin

araca yüklenirken dahi gösterilen özen ortada...

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle güzel günlerinde kullan, Allah kazadan beladan korusun ve daha iyilerini de nasib etsin.

Darısı tüm motosiklet severlerin başına.

Sevincin ve mutluluğun daim olsun.

HOCAM HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH.. OLMAYANLARADA NASİP OLSUN .. İNŞALLAH KAZA EDİP FORUMA BAŞLIK AÇTIĞINIZI DUYMAYIZ :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun

Umarım tek silindire pişman olmazsınız

Kaça aldınız?

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun :) Hayalim değil ama cege'den sonra bir cbr hiç te fena olmazdı.. Tekerinize taş değmesin..

HAYIRLI OLSUN TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN ISLAK ZEMİNDE TEKERİN KAYMASIN :cat:

akadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekürler kaça aldıgımı soran arkadaşlar olmuş hepinize tek tek cevap veremedim özür dilerim buraya yazıyorum
cbr250 r 2013 model hasar kaydı yok bütün bakımları honda servisinde yapılmış yedek anahtar avadandıkları mevcut hatasız 10 bin km de orjinal 10 bin tl ye aldım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun, Allah kazasız binmeyi nasip etsin.

HOCAM HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH.. OLMAYANLARADA NASİP OLSUN .. İNŞALLAH KAZA EDİP FORUMA BAŞLIK AÇTIĞINIZI DUYMAYIZ :) :)

allah korusun dostum :) zaten makina yatıyor 2 ay daha binemiyecez ayakta demirler var ben o kazanın tadını aldım daha önce çok kötü oluyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tek silindir candır hocam bakma gönül r25 isterdi ama bütçe meselesi 10 bin tl ye aldım 10 bin km de

Km si oynanmamışsa gerçekten 10 bin se çok iyi
50 bine gelmeden satarsın
Forumda duyduğum kadarıyla 50 bin km den sonra cbr 250r lar krank kırıyormuş

Km si oynanmamışsa gerçekten 10 bin se çok iyi
50 bine gelmeden satarsın
Forumda duyduğum kadarıyla 50 bin km den sonra cbr 250r lar krank kırıyormuş
km orjinal kardeşim hem servisi aradım sordum malum servis bütün bakıma geldiginde motor km sini kayıt altına alır motor servis bakımlı ayrıca 2018 sonuna kadar muane var ordada 6 ay önce 9130 da muaneye girmiş km de sıkıntı yok yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar