arkadaşlar acil yardım lütfen

arkadaşlar ben izmirde oturuyorum geçenlerde yolda yağmura yakalandım motor evin oraya geldikten sonra kesiklik yapmaya başladı daha sonra stop etti ama daha sonra çalıştı ertesi günde çalıştı ama bi 5 km sonra tekrar stop etti vurdurarak tekrar çalıştırdım tekleye tekleye eve kadar getirdim fakat 2 gün sonra yani bugün marşa bastım boş vurdurmaya çalıştım oda olmadı motosiklet vt 600 shadow sizce muhtemel arıza ne olabilir..

benzin varmı? buji temizmi ? göstergelere elektrik geliyormu? elektrik marşı basıyormu? sigortaların sağlammı? :)

walla arkadaşlar yorumlar için saolun bende böyle bi sorun omasına baya şaşırdım ilk defa böyle bi sorun oldu motorda benzin falan var marşa basıyorum fakat aküde zayıflamış basmıyo muhtemelen şarj yapmıyo motor büyük ihtimal bende bujiden şüpeleniyorum yarın gündüz gözüyle bakıcam iyice vakit ayırıp yorumladığınız için saolun yine aklına başka bişey gelen varsa yazarsa sevinirim

arkadaşım depodan su girmiş ve bujileri ıslatmış olabilir. bana da aynısı oldu geçen hafta biraz zor çalıştırdım sonra bişeyi kalmamıştı. giren su miktarı az olduğu için. deponda halen yağmurda kullandığın benzin varsa onu bitirip başka benzin almayı deneyebilirsin.

bendede aynı problem olmustu cdı dan oldu
bence bujıden sonra almazsa onu denemenı tavsıye ederım bırde onu emnıyete almanı onerırım ızmırden murat

Bujidendir diyenleri sınıfta bırakacağım yılsonunda..
Bu motosiklet (vt600) adı üstünde V motor..
Bir buji çalışmasa bile diğer buji çalışıyorsa motor çalışmaya devam eder..

Haa..Stop ettikten sonra motor çalıştırılabilinir mi?..
Orası tartışılır..:)

Elektrik bağlantılarına ve karbüratöre bakılmalı..Ayrıca AKÜNÜZ boşalmış..

Dipnot: Öyle kaliteli bir makinayı vurdurarak çalıştırmak çok yazık..:pale:
Sakın denemeyin 1 daha..:wiinkk:

Verir elinize krankı; durup bakarsınız İNANIN.:p

walla arkadaşlar yorumlar için saolun bende böyle bi sorun omasına baya şaşırdım ilk defa böyle bi sorun oldu motorda benzin falan var marşa basıyorum fakat aküde zayıflamış basmıyo muhtemelen şarj yapmıyo motor büyük ihtimal bende bujiden şüpeleniyorum yarın gündüz gözüyle bakıcam iyice vakit ayırıp yorumladığınız için saolun yine aklına başka bişey gelen varsa yazarsa sevinirim

senin o zaman statör hakkın rahmetine kavuşmuş

2 buji varsa ikiside ıslanmıştır :) aküde marş basa basa bitirmişsindir.

arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim sorun aküyü şarj edince motorda kuruyunca çözüldü allahtan başka bi problem olmadı sanırım bujiler ıslanınca otomatik olarak motor aküye yüklendi en sonunda oda bitti akü şarj olunca bujilerde kuruyunca sorun bitti herkese tekrar teşekkür ederim

eger akü sarj etmıyorsa konjeoktor ya yanmıstır yada baska sorun vardır.artı bujıeskımıs olabılır.bujıye gıden atesleme bobınındekı soketler yada baglantılarda oksıtlenme vardır.elektrık şasesıne bak bıde.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buji patlamış da olabilir arkadaş,yağmurda ıslanmışsa o gün tekletmiş demekki,sonrada patlamıştır bi bak yada göster istersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar